Üle pika aja siis jälle siin, et lada käekäigust rääkida.
Juba pikemat aega tahtsin ta siis ära värvida, kuid asi jäi soiku vahepeal tänu aja ja raha puudusele. Kuid eile ja üleeile oli sutsu rohkem rabelemist ja tulemus on nüüd siis teie ees.
Katta aitas ja niisama vahepeal kõrval plämises E.R.I.K (tänud talle abi eest.)
Värvis (sammuti aitas eeltöödes nii nõu kui jõuga) berg (talle siis kõige suuremad tänud.)
Asjat lähemalt ka siis: värv on ostetud oü pintavärvist ja ei ole taga aetud mingit originaal tooni, vaid võtsin selle, mis hetkel kõige rohkem meeldis/sobis. Peale pritides jäi alguses helekollane (tibu kollase moodi), kuid õhtuks hakkas juba vaikselt tumedamaks muutuma. Kui ta päris ära kuivab, siis peaks jääma midagi bee?i laadset.
Esmakordselt sai siis tehtud eeltööd ja ise olen tulemusega väga rahul. Vigu küll on, kuid ma loodan, et need antakse mulle andeks.
PS. kui keegi tuleb mulle rääkima, et värvitööd lähevad ladal 10 tuhat ja et raha pole nii palju, siis soovitan ise eeltöid teha, sest ausaltöeldes läks kogu tegemine minule kokku alla 3,5 tuhande (seal hulgas on ka juba keevitamine ja osad uued jupid.) Nii et kui huvi on, siis raha ei tohiks olla takistuseks.