kõva lõgin mootoris
kõva lõgin mootoris
kõva lõgin mootoris
mure selline, et käisin täna tartus. 100-st kilomeetrist oli sõidetud 25, kui järsku hakkas mootoris kõva lõgin. pidasin kinni ja uurisin värki, kuid minu aju ei suutnud midagi välja mõelda. kuna pidin kuidagi koju ära sõitma, siis 65km sõitsin 60-70km/h. äkki keegi oskab öelda, milles viga. oleks väga tänulik.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
tegelt peaks ikka keti ära vahetamaAlgselt postitas: trim
see varras mis ketti pingutab kulub vahel nii ära et see ei lähegi pingule enam ... siis peab sinna otsa keevitama ja siis peaks lõgin kaduma ...kui on asi ketis .. miks suitseb seda ei oska kahjuks öelda

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Vaat' seda pead juba müügimeestelt uurima ,st. poodi külastama.
Aga enne on vaja mootor lahti võtta ning teada saada kui suured on kahjustused ja kas tasub üldse jamama hakata ,sest http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8091 pakutav asi mu meelest päris kõva tükk ,et su kärul tagasilda väänutada.
Üldse vaatan ,et oled nüüd siin jahunud juba nädal aega selle asemel ,et tööriistade poole kõndida. Ega läbi kuvariekraani ikka remonti ei tehta ,mokalaata pea siis kui kõik korras või töö käigus küsimusi tekkib.
Aga enne on vaja mootor lahti võtta ning teada saada kui suured on kahjustused ja kas tasub üldse jamama hakata ,sest http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8091 pakutav asi mu meelest päris kõva tükk ,et su kärul tagasilda väänutada.
Üldse vaatan ,et oled nüüd siin jahunud juba nädal aega selle asemel ,et tööriistade poole kõndida. Ega läbi kuvariekraani ikka remonti ei tehta ,mokalaata pea siis kui kõik korras või töö käigus küsimusi tekkib.