Kopika originaal kasti tagatule andur.

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
a
aeromen
Suletud kasutaja

Postitus Postitas aeromen »

kas kopika ehk 2101 originaal kaigukastil on tagatule andur peal ,küsimus selleks sest mina seda küll ei leidnud ,kui ma mõtlesin et ma panen tagakäigu tule külge oma aparaadile.Või on siis äkky võimalik seda sinna panna et äkki on olemas koht selleks.
Paluks tedjamate meeste nõuandeid sellele küsimusele.
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

osadel 01 kastidel see andur puudub.
endal garaasis kah üks selline.
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Mul on garaazis 01-e kast ja sellel on andur olemas. Ära on võetud kast 013 küljest. Arvatavasti 013-ele (011 ka vist) aretati see andur lihtsalt 01-e kasti külge.
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Mul endal tagurpidi käigu tuled ei põle millegipärast ja arvan et lüliti ei tööta.Kus kohas se lüliti on ja kuidas sinna ligidale pääseb.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

2101 käigukastil seda lülitit pole.

Võid panna teise käigukasti või lihtsalt tagurdustule armatuurist lülitatavaks. Ise plaanin viimast varianti.
a
aeromen
Suletud kasutaja

See ise lülitatav on küll hea mõte,aga niiguinii unustaksin selle põlema pidevalt.. Ma esi tuledgi unustan pidevalt peale ja siis otsin inimesi kes käima lükkaks.
a
aeromen
Suletud kasutaja

minul see lüliti iseenesest on piduri pedaali peal või kusagil seal oli vist,,sinna peaks kaks juhet jooksma,,sinna lülitisse mis piduri tuled põlema paneb,vähemalt minul on nii:)
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: aeromen
See ise lülitatav on küll hea mõte,aga niiguinii unustaksin selle põlema pidevalt.. Ma esi tuledgi unustan pidevalt peale ja siis otsin inimesi kes käima lükkaks.
Seda saaks lahendada kas lülitiga, millel väike tuli peal (06 udutulelüliti) või siis buzzeriga. (Buzzerit kasutatakse vanematel lääne autodel, et kui süüte välja keerad ning tuled põlevad, hakkab sumisema). Selle paned sumisema, kuni tagurdustuled põlevad ning ma olen kindel, et siis ei lähe meelest neid välja lülitada. Kuskil poes ma just nägin sellist asja, mingi 19 või 29 kooni maksis ;)
Algselt postitas: grimes
Mul endal tagurpidi käigu tuled ei põle millegipärast ja arvan et lüliti ei tööta.Kus kohas se lüliti on ja kuidas sinna ligidale pääseb.
Vanemate 06'l oli ka selline probleem mingi aeg. Veaks oli halvasti ühendatud juhe tagurpiditulede lüliti küljes. Käigukasti küljes olev klemm ei läinud mitte teise klemmi sisse, vaid klemmi ja isolatsiooni vahele.

Lüliti ise on käigukasti tagaotsas (otsi klemmi :D) :Pilt
Vasta