Küünlad tahmuvad
Küünlad tahmuvad
Küünlad tahmuvad
Tere!
On siis selline probleem et küünlad tahmuvad ära.Isegi peale mingi 5-10 minutit sõitu on nad nagu söetükid välimuselt.
Klapisääre tihendid said alles uued pandud ja kolvirõngad kontrollisin ka ära.
Näiteks kui panan uued või siis puhastatud küünlad on auto matsu pill külmalt käivitamisel aga mida rohkem siis töötab seda vähem potte jääb taha.Tavaliselt 2,3 kuidagi töötavad ainult.Vahel ka 4 kui olen pikemalt sõitnud.Mootoril pole jõudu,kütust kulub palju,ajab musta suitsu välja ning paugub.Süüdet olen mitu korda seadnud.Mingit abi pole olnud.Küünlateks ikka a17.
Väga tänulik oleks nõu eest.
On siis selline probleem et küünlad tahmuvad ära.Isegi peale mingi 5-10 minutit sõitu on nad nagu söetükid välimuselt.
Klapisääre tihendid said alles uued pandud ja kolvirõngad kontrollisin ka ära.
Näiteks kui panan uued või siis puhastatud küünlad on auto matsu pill külmalt käivitamisel aga mida rohkem siis töötab seda vähem potte jääb taha.Tavaliselt 2,3 kuidagi töötavad ainult.Vahel ka 4 kui olen pikemalt sõitnud.Mootoril pole jõudu,kütust kulub palju,ajab musta suitsu välja ning paugub.Süüdet olen mitu korda seadnud.Mingit abi pole olnud.Küünlateks ikka a17.
- Moss
- Foorumi kasutaja
- Autod: erinevad illegaalid
- Kontakt:
"Asi" on kindlasti karburaatoris. Sinu mainitud sümptonid viitavad üheselt liiga rikkale küttesegule (mustad küünlad ka sellest). Võta karpa lahti, kindluse mõttes võid ka ära puhastada ja siis pane raamatu järgi ujuki asend paika, siis bensu tase normaalne. Ja kindlasti vaata, ega ujukil äkki mõnda auku sees pole!Algselt postitas: WotS
Mootoril pole jõudu,kütust kulub palju,ajab musta suitsu välja ning paugub.Süüdet olen mitu korda seadnud.Mingit abi pole olnud.Küünlateks ikka a17.
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
kõigepealt teeks kindlaks ,kas tahmumine toimub tühikäigul või sõites. Seda saab testida nii ,et sõida mootor soojaks 90C siis tee selline normaalne sõit ,kuid ära jäta autot tühikäigul käima Kui oled sõitnud natuke siis võta käik välja ja pane võtmest mootor seisma. Kui auto on seisma jäänud keera küünal välja ja vaata. kui on ilus pruun ,siis on viga tühikäigus. kui tahmane ,siis on näitex õhudüüs umbes . Selllisel juhul karpa maha ja nitroga puhtaks pesta ( kummi detailid tuleb eemaldada), teisel juhul on ehk abi ,kui tühikäik uuesti reguleerida.
Nujah,kui ma hakkan järele mõtlema siis auto töötas paremini kui kohe peale käivitamist sõitsin suure kiirusega.Talvel aga lasin ikka mootoril mingi 5 minti soojeneda tühikäigul ja oli siis ikka häda sõitmisega-ainult paukus.
Momendil ei saa ma mingit katset teha kuna auto on teises eesti otsas.
Muidu jah panen selle kõrvataha.
Momendil ei saa ma mingit katset teha kuna auto on teises eesti otsas.
Muidu jah panen selle kõrvataha.