Algselt postitas: kutt
kumba mootorit on lihtsam peale panna kas golf 2 1,6l või passat b3 1,8l?
kummaga oleks vähem ringitegemist?
lada 1300 esiveoline..
muide, golfidel ja passatite mootorite ainuke vahe on töömaht, nagu sul endal kirjas seal ja kui minu mälu ei peta siis et embakumba motot peale panna tuleb sul ikka kardinaalseid muudatusi teha.
Enamjaolt on ikkagi süüdi istme ja rooli vaheline tihend!
Algselt postitas: kutt
kumba mootorit on lihtsam peale panna kas golf 2 1,6l või passat b3 1,8l?
kummaga oleks vähem ringitegemist?
lada 1300 esiveoline..
muide, golfidel ja passatite mootorite ainuke vahe on töömaht, nagu sul endal kirjas seal ja kui minu mälu ei peta siis et embakumba motot peale panna tuleb sul ikka kardinaalseid muudatusi teha.
Mõlemal on ka sama töömaguga mootoreid. Audi õlivann peaks sobima ,vw oma mitte.
selle 55-77 kw junni pärast pole küll mõtet keevitama hakata. siin foorumis on üks inimene kas oma lada mootorit näppides mul küll silmad särama ja suu kõrvuni tõmbas.
Opeli (GSi Kadett) 1,8 ongi 85kW aga siis võib samahästi ka juba 2liitrise panna millel ka 85kW aga viimast on eriti lihtne kuskilt foorumist või romulast leida. Ilmselt ei maksa ka midagi. Ja siis on Opelil veel ka 2,4ne 4silkune.
Algselt postitas: Moss
.... aga siis võib samahästi ka juba 2liitrise panna millel ka 85kW aga viimast on eriti lihtne kuskilt foorumist või romulast leida. Ilmselt ei maksa ka midagi.
Just nii, enda oma saingi täitsa tasuta, optimaalne valik minu meelest. Ja veidike tuunides peaks sellest ligi 100 kw päris reaalne olema. Kui sellest veel vähe, siis turbo kohta liigub know-how'd ja 16V kaas on ka täitsa olemas (110 kw tehasest)
Algselt postitas: raunolend
aga saab 1,8l ja 2,0l rekordi mootoril väliselt ka vahet teha?
Jah. 1.8 on OHC (rihmaga) mootor, 2.0 ja kõik teised rekordi omad CIH (vanematüübilised, ketiga) mootorid. Eksimatu element on 1.8 "pikali" olev jagaja.
1.8 kapotialune:
Algselt postitas: raunolend
Aga kas rekordi 1,8 mootorile istub omega 2.0 mootori pritsung peale?
Põhimõtteliselt küll, detailides võib midagi erineda. Aga jällegi, milleks?:D Kui üldse panna, siis 2.0 koos saba ja sarvedega. Kahesel ei jookse näiteks klapid pähe rihma katkedes, + iga teise opeli kapoti võib seda mootorit leida. Kütusekulus mingit vahet olla ei tohiks, küll on 2.0 tunduvalt jõulisem. Ma ei tea, mis eeliseid sellel 1.8 motol üldse kahese ees olla võiks ...