hm. pole ise seda va originaalnukiratast sellise pilguga vaadanudki. on seda ehk teoreetiliselt võimalik omavahenditega reguleeritavaks teha?:rolleyes
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
sedasi tõstad ainult terve hamba võrra. See on sama mis reguleeriks süüdet keerates jagajat poole ringi kaupa. Reguleeritava nukiratta puhul on reguleerimisvõimalus täpsem.
enda kogemus reg. rattaga oli see, et mingi seadistusega(krt seda mäletab kui palju ja kuhu poole täpselt oli) sai 2 käiguga gaasiga mängides lasta lillekesi asfaldile...a samas peale 4000rpm'i kadus absoluutselt minek ära, aga meeldiv asi oli see, et sinna 4000-ni läks pööre laksti(tühikäiku pean silmas)..niiet tuleb leida õige koht...ja eks see vist aint katsetamise asi ole...
Ma käisin just täna tondi tänaval asuvas keldripoes hi-fi tuning, sealt saab tellida sportnukka 1.2 kuni 1.6 mootorile soomest tellitaxe ja maxab 125 euri vist oli, ag ta pakkus ka mingit komplekti koos nookurite ja värkidega jne.....mine uuri ma tahan omale seal weberid tellida ja välja laske jne...kallis lõbu igatahes...:S
Algselt postitas: EQeddy
Ma käisin just täna tondi tänaval asuvas keldripoes hi-fi tuning, sealt saab tellida sportnukka 1.2 kuni 1.6 mootorile soomest tellitaxe ja maxab 125 euri vist oli,
Ega siis erilist hinnavahet, ei tule, kui eestist saab 2000krooniga kätte.