Hehh, mul just vastupidine mure
Mul nii et kytab salongi kiiresti soojaks ja kui keerata kylma peale siis tuleb ikka sooja õhku.. hull palavaks läheb, lahtise aknaga ka sõita ei tahaks koguaeg
Kui ventikad seisma panna siis läheb uduseks ..On seda võimalik kuidagi parandada..
Ise veel liiga noor, ei jaga eriti xD
Auto on 89" Samara 2108.
Ettetänades .
Algselt postitas: jukii
ma vaatasin et minu 07mel kraan ei liigu, ei hakkanud väsitama ostisn kohe uue kraani 120.- ja tihendid ka 2tk 10.-
Ei tea kuidas teistel on nende tihenditega aga enda 07-l panin hermeetikuga kraaniühendused kokku (tihendi pressis vahelt välja ja ei saanud tosooli pidama)
Algselt postitas: -Krister-
Hehh, mul just vastupidine mure
Mul nii et kytab salongi kiiresti soojaks ja kui keerata kylma peale siis tuleb ikka sooja õhku.. hull palavaks läheb, lahtise aknaga ka sõita ei tahaks koguaeg
Kui ventikad seisma panna siis läheb uduseks ..On seda võimalik kuidagi parandada..
Ise veel liiga noor, ei jaga eriti xD
Auto on 89" Samara 2108.
Ettetänades .
Samaral juhitakse "külma-sooja" hoovast kahte asja.
1. Soojakraani (mis on sellise ehitusega, et nagunii ei katkesta 100% kuuma vedeliku läbivoolu).
2. Ühte klappi (õigemini luuki) kogu selle soojenduskobadiku sees, mis armatuurlaua all laiutab.
Hooba külma peale lükates liigub luuk sellisesse asendisse, et väljast tulev külm õhk suunatakse soojendusradikast mööda, st. ta ei läbi enam radikat, vaid tuleb otse väljast läbi ventilatsioonitorude salongi.
NO NII,LUGEDES TEIE ARVAMUSI JA KÜSIMUSI.SIIS VÄIKE NÕUANNE:esiteks kipub ikka pigem kraan umbe minema.Siit küsimus teile?kas olete ainult dosooliga sõitnud,või olete sinna ka vett lisanud,või hoopis suvel veega sõitnud?Ka suvel tuleb kraani vahel kasutada,sest muidu ongi nii,et kui külmaks minnes ainult kasutate,siis pole ka ime,et hakkab kraan ka jooksma.kraani tuleb vahetevahel ka liigutada.Mitte,et suvel kinni ja talvel lahti!!Kui olete kasutanud ainult dosooli ja vahetevahel ka kraani liigutanud ,siis ei tohiks mingil juhul kraan tilkuma hakata,sest,kui dermostaat on korras jaka soendus radikas puhas,siis peaks toimima kõik oky.Kui ventilaator te3eb ;häält;,siis viga on puksides.soojas paisuvad ja äaal ka kaob,aga ajutiselt.KUI LIIGUTATE KRAANI VAHETEVAHEL AASTA RINGSELT,SIIS PEAKSID KA TROSSID JA KRAAN OLEMA KORRAS,muidugi siis,kui olete kasutanud ainult dosooli ja pole veega mänginud.Ja,et akende peale sooja rohkem saada,siis sulge alumine klapp,mis juhib jalgade peale.reguleeri nii parajaks kui vaja,seda tee salongis.Ja soojust küll
Algselt postitas: mummik
... Kui olete kasutanud ainult tosooli ja vahetevahel ka kraani liigutanud ,siis ei tohiks mingil juhul kraan tilkuma hakata ...
Hakkab ikka - aeg teeb oma töö. Lihtsalt seal sees olev kummist membraan kaotab ajapikku oma elastsuse.
Ehk uued keraamilised kraanid ei hakka niipea tilkuma. Seal ei ole paenutatavaid osasid.