Tagurdades vahest üks ratas plokki?!??

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
Vasta
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

milles siis mure... nimelt vahest tagurdades vasak ratas läheb plokki!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Viga võib olla kas poolassi tihendis või piduri silindris.Õli teeb klotsi peale paraja kleepeka ja mingil hetkel trummel veab klotsi kaasa.
56506878
a
AsjaPulk
Foorumi kasutaja
Autod: [b]BMW 728iA[/b]
Kontakt:

Postitus Postitas AsjaPulk »

Mul oli kord sama jama. Põhjuseks oli piduriklotsi lahtine kate (tagumise klotsi ülemine pool) - tagurdades tõmbas ratta plokki, ederpidi oli kõik OK.
p
pronek
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pronek »

mul oli ka selline jama mul endal oli klotsi konnitus dift katki..tõmmas klotsi risti ja oligi kinni..
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

selge kontrollime! sest ega sellega nalja ei ole! vahest isegi päris hätta jäänud! ei ole kuhugi minna kui pargid ja su ette jääb sein, või piire jne...
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

arvatavasti on piduriklotsi kate lahti
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Endal oli kord see probleem pärast poolassi vahetamist, minu arvates oli viga selles, et velje poldi otsad läksid käsipiduri hoovastku vastu ja surusid klotsid peale. Poolassi mõõtmed polnud vist sellised nagu ei peaks olema, äkki oli mm või paar lühem. Käiasin siis poldid lühemaks ja probleem lahenes. Veljel muidu on poldi augu kohal kõrgemad kohad mis vastu trumlit ei puutu ja kui poldid metsiku jõuga kinni keerata võib need kõrgendikud sisse suruda ja poldid lähevad sügavamale sisse kui ette nähtud, ka selles võib viga olla.
Keera polte välja ja vaata nende otsasid, kui vastu on käinud kuskile peaks seda vaatluse teel saama tuvastada.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Tuli veel see meeelde .Et kui poolassi laager minema hakkab siis jookseb ka mingit pidi vahest kinni ja sõidu aeg ka poob imelikult.Kuid iga kord ei pea välja paistma kui poolass välja võtta.
56506878
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

ma arvan et sul lihtsalt tagumisel piduriklotsi kinntuse stift lahti tulnud ja siis veab klotsi viltu ja ongi ratas plokkis. Mul endal on vähemalt mitu korda nii juhtunud.
r
raitl
Suletud kasutaja

Postitus Postitas raitl »

Endal ka kunagi lahtise kattega jama olnud. Eirasin seda plokki tõmbamise probleemi niikaua, kuni ükskord äkilisema stardi tegin :puzzled Nii kui kohapealt sööstsin, oli ratas plokkis ja enam lahti ei saanud.... lõpuks aitasidki ainult relakas ja kuvalda ning uus trummel peale.
a
ander14
Foorumi kasutaja
Autod: 2101.1,2
Kontakt:

Postitus Postitas ander14 »

mul oli ka alles nyyd nii et et piduri klotsi kate lahti ja need piduri silindrid kipusid ka kinni jääma vahe peal
Vasta