respinku
Vastu tiivaserva ei käi, kui just kurvis väga suurest lohust mitte läbi sõita. eks kui sööb rehve, siis paneb uued, kui ära kuluvad.Algselt postitas: reiner
Kas esirattad tiiva serva vastu ei käi? Ja kui ratta on lääpa aetud siis see hakkab ju rehvi sööma?
lsd sild alla kohe, kui aega on. arvatavasti peale järgmist koolinädalat.Algselt postitas: olaaf
ilus näeb välja küll nende velgedega, see lsd tagasild keera ruttu allasiis kevadel märjal asfaldil lõbu laialt..
tore näha, et vana klubikaaslane ikka laadukit ka arendab
ps! mis remondikoha kuhu tegite - tee siis klubilistele tasuta reklaami kaet mis töid teete jne.
/olku
[Muudetud: 9-3-2007 olaaf]
velg on 15'' rehvid ees 185/55 taga 205/50Algselt postitas: Jonx666
Kui suur see velg on ja mis laiuses kummiga
[Muudetud: 9-3-2007 Jonx666]
dasf, kui oleks siis paneksAlgselt postitas: dasf
soovitan soojalt panna välis peeglid tagasi:)
Ladaklubi inimesed peaks teadma, et enne loobun kõigist teistest masinatest, kui ladast. lada oli, on ja jääb! ajalised võimalused väga piiratud, niiet kahjuks oma ideid ellu viia raske.Algselt postitas: CozmonauT
ma just mõtlesin eile kui pilte nägin et võlur ja marx ehitavad mingeid tjuuningpille ja sina jamad ikka oma Ladaga
respinku
no siis ma ei pannudki möödaAlgselt postitas: berg
mina see olinkuid sind ei märganud. sigulliga sõites käed jalad tööd täis, pole mahti ringi vaadata
![]()
Tänud!Algselt postitas: zigulimasuurik
Kuule berg....mine vaata veerenni tänava vazi poodi. Omale peegleid otsides pakuti seal sellised.( ümmargused kroom ja kandilised kroompeeglid).Hinda kahjuks ei mäleta .