käivitusprobleemid

käivitusprobleemid

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: isetormaja
osta uus auto:o
Tavai, viska pool miljonit, kohe ostan
a
Allar21
Foorumi kasutaja
Autod: Mazda 626
Kontakt:

Postitus Postitas Allar21 »

mul bena kulu algul küll suurenes täiega kuid pärast paari korda timmimist võtab alla 10-ne sajale. käima läheb sellepärast hästi et volvo 343 karpal tõmbab toore klapp mõlema lõõri õhuklapid kinni. karpaga aint see nuss et gaasihoovastikku tuleb natuke ümber teha ja ma ei tea kuidas ülevaatusemehed sellega nõus on. Kui võimalik panen pilte ka kui keegi näha tahab.
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Väbandan veel korra et teemat segan ja kõrvale kaldun kuid siuke küsimus.
Mul oli see kiirenduspumba tila umbes.Tegin korda töötab kohe paremini kuid teine väike probla.
PROBLEEM:Kui pöörded on maas ja järsku kaasi põhja panen siis kas sureb välja või hakkab vaikselt paukudes pöördeid koguma.Karpast lööb nagu välja pauguga ja vahel ka sumpast käib pauk.et milles probleem on.Ise arvan et kas süüde vale või segu kuid tahaks kindlat vastust.
a
Allar21
Foorumi kasutaja
Autod: Mazda 626
Kontakt:

Postitus Postitas Allar21 »

kas sooja mootoriga sama jama. mul on aint siis kui mootor külm. vahel pole üldse. põhjus selles et kas saab liiga vähe bensiini peale või siis liiga palju õhku peale. näpi natuke segukruvi ja vaata mis siis teeb. võta õhufilter maha siis parem teha seda aga võta parem mingi pikem kruvikas millega sa seda keerad. mul lõi regullimise ajal päris tihti karpast umbes 30cm pikkuse leegi välja.
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Võib küll olla viga selles et saab palju õhku.Ma ei tea kas just selleset aga ma lõikasin just rellakaga ka selle õhupuhasti korpuse ära.
Aga eks proovin timmida.

Kas keegi ei saaks mind aidata selle timmimisega.ma tahaks timmida kuskil näfala poole pärast või siis umbes.Siis peaks auto juba teist nägu kah olema ja juba tume sinine.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: Allar21
... karpaga aint see nuss et gaasihoovastikku tuleb natuke ümber teha ja ma ei tea kuidas ülevaatusemehed sellega nõus on....
Ei ütle selle hoovastiku kohta keegi midagi ,peaasi et teostusel ka ilus nägu jääks.

Aga Allar21 ,tead et meil siin ka naisperet lugemas liigub ,nii et edaspidi katsu sõnu hoolikamalt leida kirjeldamaks oma tegevusi auto kallal...;)
m
maq
Suletud kasutaja

Postitus Postitas maq »

Sry, et kaevan natsa vana teemat ülesse. Mul selline mure, et kui auto külm on siis selleks, et käima läheks tuleb jubedalt pedaali tallata. Kui soe on läheb hoobilt käima. Tea kas võiks viga olla töölepingu lõpetanud bensupumbas? Autoks on 061, peaks ooema vist 03 mootoriga.
Kasutaja avatar
petz
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 1111 OKA

Postitus Postitas petz »

Bensiinipumba viga see ei ole...... Kontrolli parem, kas karburaatori õhuklapp sulgub korralikult!
m
maq
Suletud kasutaja

Postitus Postitas maq »

Tänud sulle Petz :D Sain korda omal auto. Vaatasin sealt karbussi juurest oli asi hoopis lahti läinud ja õhuklapp liikusvabalt oma suva järgi. panin kinni selle liigendi sealt ja autu läks hoopilt käima nagu võtit keerasin.
Vasta