millised talvekummid?

millised talvekummid?

Käigukasti, vedrustuse, pidurite ja veermikuga seonduv
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Pole veel ise ühtegi talve sõitnud, aga tuginedes viimasele Autolehele ütlen seda, et seal oli kirjutanud jutukese mees kelle nimi Raido Rüütel. Arvan, et kõik teavad kellega tegemist, ei hakka seda kirjutama enam. Tema soovitas kasutada lamellrehvi, sest see hoiatab ohu tekkest libisemisega juba varem ja ei lase autojuhil kiirelt sõita. Muidugi siuke uljaspea kes ainult kihutada tahab ei saa sellest varajasest libisemisest midagi kasu. Kinni võib kah jääda lamelliga varem jne. Aga naela kohta kirjutas seda, et kui see libisema hakkab võib olla juba liiga hilja midagi teha. Tema mõte sai vist edasi antud, aga hoolimata sellest kaldun ka ise naelade poole. Kiilasjääl ikka nael peab palju paremini kui lamell. Arvan, et nendeks saavad olema Vallai naastrehvid.
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Viking Stop 2000,toodetud Norras.Nende talikummidega sai sõidetud ära kolm talve ja
tüki suvegi.Ostetud muidugi kasutatud variandis.Kui ma kuskil veel neid trehvan,mis on muidugi suur juhus,ostan kindlasti need.Nad olid siis lamell+nael,175x70,hea pehme seguga.Klopid meenutasid kergelt kalasaba mustrit.Kiilasjääl ja lumme -
tuisanud teel olid ületamatud.Kui mul neid saada ei õnnestu siis lähevad alla Inglise
Masterid (protid) ,175x70.
Ja ega kumm üksi ei pea, sõidustiilist ja kogemustest oleneb ka palju.Nii et talveks telliskivid gaasipedaali pealt ära,siis jõuab punktist A punkti B ja tagasi kah!
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
d
dj muff
Suletud kasutaja

Postitus Postitas dj muff »

Siksil mudugi soovitaks panna ka talveks midagi raskemat pagaasnikusse;) Kuna tagaots ikke suht kerge ju Ladadel olema:P
a
Agur
Foorumi kasutaja
Autod: pole ladat, pole probleemi

Postitus Postitas Agur »

Otsige netist rehve. Praegusel ajal palju rehvi müüjaid.
Mina olen nii talve kui ka suve rehvid Rehvieksperdist ostnud, nad teevad tihtipeale soodus hindadega müüki.
Eelmine aasta sain Nokian naastrehvid 175/70 R13 475 eeki tükk. vohhh
l
laizk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laizk »

nii... sai nüüd asja natuke vaagitud ja sõelale jäid 2 sooduspakkumist:
Nokia HKPL1 ja Gislaved Nord frost3. kumma neist peaks valima?
k
karmo
Foorumi kasutaja
Autod: Ost-müük

Postitus Postitas karmo »

kindlasti naastrehvid mitte mingil juhul lamelle. jää peal on lamellidega ikka väga abitu tunne.:)
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

Kõik sõltub liikumis kiirusest ja sõidu oskusest !!! Lamell väga viis kui linnas liigud enamus aega! Ja ega ta lausjäälgi kehva pole kui uus on . Lamell pannakse sügise alla ja järgmine sügis ostetakse uued!!!! :cool:
p
pronek
Suletud kasutaja

Postitus Postitas pronek »

ma 4 aastat Vallai protidega sõitnud pole häda mitte midagi..
aint krt siledaks hakkavad jääma..;)
l
laizk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laizk »

Algselt postitas: laizk
nii... sai nüüd asja natuke vaagitud ja sõelale jäid 2 sooduspakkumist:
Nokia HKPL1 ja Gislaved Nord frost3. kumma neist peaks valima?
mõlemad siis naeladega...niiet kummad ikkagist?
i
itimees
Suletud kasutaja

Postitus Postitas itimees »

minu arvamus on see et kui roolis pole õiget meest siis ei püsi ta piikidega kah teel, õihe mees sõidab talve ära siledate suvekummidega ilma ühegi matsuta!
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Algselt postitas: itimees
minu arvamus on see et kui roolis pole õiget meest siis ei püsi ta piikidega kah teel, õihe mees sõidab talve ära siledate suvekummidega ilma ühegi matsuta!
Õige MEES ei lähe (ei mõtlegi) selliste kummidega välja.
See rohkem poisikeste mõttelaad - "minuga ei juhtu midagi".
C
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Õige MEES ei lähe (ei mõtlegi) selliste kummidega välja.
See rohkem poisikeste mõttelaad - "minuga ei juhtu midagi". [/quote]
Jutt jumala õige ,sest kunagi ei tea kust nurgatagant mõni itimehe sugune lapakas välja võib lennata.
Jääb siis vähemalt mingi lootuski end ja oma kaasreisijaid päästa.
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Mul on olemas endal tutikatel velgedel ka väga vähe kasutatud naelkummid hetkel on need mul sõbra juures ja ei ole jõudnud ära tuua kas keegi tahaks osta muidu ja kui palju pakuksite kui ära toon annan infot juurde...kui lai mis firma jne saatke mulle kiri kui on huvi ja pakkuge ka hind...:spin
p
purgasso
Suletud kasutaja

Postitus Postitas purgasso »

Omast seisukohast võin väita, et Eesti tooted üpriski head. Enda ladal ees tutikad Masterid ja taga suve sõitnud Vallaid. Vallaid natuke liiga palju tee peal kolavad, aga õige liikumiskiirus päästab alati. Eespool ka räägiti, et lääne rehvidel madalam müra tase, aga kas põhiline pole mitte hea pidavus ja 400 lamellist pole minu arust palju maksta.
Vasta