K: 2105 karbuss 21011-le
tere
Selline kysimus siis, et kas on m6tet panna 2105 karbussi 21011-le?
Kui panna, kas siis on ka suurem kytusekulu ja kas on ka v6imsam?:rolleyes
Selline kysimus siis, et kas on m6tet panna 2105 karbussi 21011-le?
Kui panna, kas siis on ka suurem kytusekulu ja kas on ka v6imsam?:rolleyes
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kahtlane jutt.. webwrid ja dellortod rohkem performance saamiseksAlgselt postitas: Tegija
To Raxo
Minu kogemused näitavad et parima võimsuse ja piisava ökonoomsuse saab hästi timmitud 01 karpaga.Kõige paremad oleks muidugi Weberid või Dellortod aga jääks siiski originaalide juurde.

korralikult reguleeritud 05 karpa on ikkagi ökonoomsem kui 01 karpa.. ökoloogiliselt on ka 05 oma parem kasutada..
07 karpat pole mõtet 01 mootorile panna, kuna ainuke suur erinevus 05 karpast on seeet 2 kambri läbimõõt on palju suurem kui 05 omal - mootorile pole niipalju kütet vaja

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
vahekanalid erineva jämedusega samuti on segukonused teist mõõtu.Algselt postitas: fanatt
aga äki keegi viitsiks lollile seletada mis vahet on 05 ja 01 karpal?:) muidugi üks avab 2. kambri mehhaaniliselt teine pneumaatiliselt. ja kas tasub 05 karpal 2. lõõr mehhaaniliseks teha?
tasub küll teha mehhaaniliseks, kuid düüsid asjad pead ka ümber mängima..
Männiku laiali Garage
Mul on 1500 sel mootoril 07 e karpa, ning alatasa on mingid jamad: reguleerin tühikäigu ära ning siis hakkab auto hüppama nagu ei saaks peale, keeran segu juurde, hüppamine kaob ära, aga tühikäigu pöörded jälle laes
. Reguleeritud igatpidi, tulemust ei ole kuskilt näha, nädalavahetusel läheb 01e karpa peale, näis äkki sellega töötab paremini. See 07e karburaator täiesti korras aga paistab et seal on paar klemmi, mille külge ma juhtmeid kuskilt ei leia, äkki sellepärast ei tööta korralikult ?
EDIT : Hüppamine kaob muidugi ära kui tooreklapp välja tõmmata aga siis kaob ka jõud.

EDIT : Hüppamine kaob muidugi ära kui tooreklapp välja tõmmata aga siis kaob ka jõud.
Lada on see mis JÄÄB !
Uut mehhaanilist sa vaevalt kusagilt saad... Aga kasutatu leiab ikka, kui õigetest kohtadest otsida, mõne vanarauda mineva auto pealt korraks kiigata, mina oma 01 karpa sain näiteks moskvitsilt (oli sinna pandud juba tehasest). Häälde saab ka igasuguseid ronte panna, kui ise ei oska siis räägi mõne vanema-targemaga asjast.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme