difri vahetus
difri vahetus
difri vahetus
mul nagu selline probleem, et tuleb ette võtta difri vahetus, kuid omal nagu kogemused puuduvad sellise asjaga.
keegi oskab öelda, et kas midagi on karta kah, näiteks tihendite katki minemist vms. igasugused hoiatused ja juhendid on teretulnud:)
keegi oskab öelda, et kas midagi on karta kah, näiteks tihendite katki minemist vms. igasugused hoiatused ja juhendid on teretulnud:)
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Lased kardaani lahti, õli ja poolteljed välja ning kuku aga mutreid lahti kruvima.
Tihend läheb üsna kindlalt katki, aga see maksab poes 10 EEK, võib olla vähemgi ning kui kallis tundub, võid papist ise ka lõigata. Samas kui tahad et asi tihe jääks, siis soovitatav hermeetikut vahele lasta koos tihendiga.
Tihend läheb üsna kindlalt katki, aga see maksab poes 10 EEK, võib olla vähemgi ning kui kallis tundub, võid papist ise ka lõigata. Samas kui tahad et asi tihe jääks, siis soovitatav hermeetikut vahele lasta koos tihendiga.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
tegin tihendi õhemast papist, jutu järgi pidi õhem tihend tagama parema hambumise, õli lekkima mul ei hakanud, kuna pinnad olid korralikud
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
mnjaa... siis mulle aeti p***a, sry et oma valede teadmistega teisi segadusse ajan:(Algselt postitas: motameesTihendil ei ole hambumisega mitte midagi pistmist.Algselt postitas: GTA
tegin tihendi õhemast papist, jutu järgi pidi õhem tihend tagama parema hambumise
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt: