Otsin värvijat
Otsin värvijat
Otsin värvijat
värvimise raha nüüd peaaegu koos.
Andke teada endast kõik värvijad või teised, kes teavad, kus saab värvida. Tahaks teada muidugi hinda, töömeetodit, kohta, kogemusi, jne.
Ei ole huvitatud õues otseses ja kaudses mõttes värvijatest, sest seda kvaliteeti olen näinud piisavalt ja sinna ma oma raha magama ei pane.
PS! mitte pakkuda mingeid hulle ametlikke töökodasi, sest 15 eeki/dm2 on ikka liig, mis liig:(
Andke teada endast kõik värvijad või teised, kes teavad, kus saab värvida. Tahaks teada muidugi hinda, töömeetodit, kohta, kogemusi, jne.
Ei ole huvitatud õues otseses ja kaudses mõttes värvijatest, sest seda kvaliteeti olen näinud piisavalt ja sinna ma oma raha magama ei pane.
PS! mitte pakkuda mingeid hulle ametlikke töökodasi, sest 15 eeki/dm2 on ikka liig, mis liig:(
-
mMarcuz
- Foorumi kasutaja
- Autod: Avensis 2.0i
- Kontakt:
Laagrist ca 15km, Ääsmäel värviti minu siks 1k eest ja sinna sisse käis katmine, värvimine väljast üleni + värvi kõvendi. Võin sulle tel. nr. saata u2u-ga kui soovid. Garaazhis värvis ja mitte suvaline külamees, vaid värvibki autosid. Mina jäin tööga rahule.
Hüvasti Punane Nool :\'( ..jäänud on mälestus hea...
-
aAlex
- Foorumi kasutaja
- Autod: Samara 21093
said sa oma värvimismurele lahenduse?Algselt postitas: laizknumbri all pidasin silmas küll pigem telefoni numbrit.Algselt postitas: ZeroEi,värvi pead ise viima.Algselt postitas: laizk
Zero: kas värv on hinna sees ja kas nad kogu tööd ka teeksid? äkki mingi number?
Jah arvatavasti teevad ka kogu töö ära see on juba märksa kallim jutt.
ennast kollitab ka värvimismure koos ettevalmistustöödega...on kellegil vahepeal uut infot tekkinud?
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Nõuanne tulevikuks:
Head kutid ,üldiselt on nii ,et kui on vaja kvaliteeti ja ilu ,siis värvija teeb tavaliselt eeltööd ka ise ,sest nii saab ta tutvuda auto kerega ja teab täpsemalt omi eeltöödel tehtud vigu ,mida annab värviga varjata.
Aga loomulikult ei tee paha ,kui isetegemise tahtmine suur või
raha vähe - aega palju situatsioon kummitab.
Head töötuju!
Head kutid ,üldiselt on nii ,et kui on vaja kvaliteeti ja ilu ,siis värvija teeb tavaliselt eeltööd ka ise ,sest nii saab ta tutvuda auto kerega ja teab täpsemalt omi eeltöödel tehtud vigu ,mida annab värviga varjata.
Aga loomulikult ei tee paha ,kui isetegemise tahtmine suur või
raha vähe - aega palju situatsioon kummitab.
Head töötuju!
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
- Moss
- Foorumi kasutaja
- Autod: erinevad illegaalid
- Kontakt:
Kel tahtmine ise teha, vähemalt osa töödestki, peaks lugema seda:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=6662
Eestikeelne ja puha...
Eestikeelne ja puha...

tänud lingi eest, seal häid nõuandeid värvimise kohta, muidu ei teakski kuidas/millest alustada, kui ykskord töö ees seisab, aga usun 99% et seda tööd pean ka tegema, esimene kord läheb ikka metsa, aga vähemalt isetehtudAlgselt postitas: MossOpel
Kel tahtmine ise teha, vähemalt osa töödestki, peaks lugema seda:
Eestikeelne ja puha...

Palju sul siis raha on?
Mian tegin näiteks sõbrale sõbrahinnaga terve auto koos eeltööga 6000-ga, autol oli ka natuke mõlke, ja see on hea hind;) Niiet ma ei tea palju sul kogutud on, selle värvimisega on nii, et hinna ja kvaliteedi suhe on raudselt paigas, kui lased kusagil odavalt teha, siis esialgu võib ilus olla, aga õhtuhämaruses näed peegeldusest kuidas su auto lainetab... Niiet mõtle hästi järele... Kõige odavam tuleb ise eeltöö ära teha... seal ei ole mitte midagi rasket... Kui infi tahad siis u2u alati abiks...
Mian tegin näiteks sõbrale sõbrahinnaga terve auto koos eeltööga 6000-ga, autol oli ka natuke mõlke, ja see on hea hind;) Niiet ma ei tea palju sul kogutud on, selle värvimisega on nii, et hinna ja kvaliteedi suhe on raudselt paigas, kui lased kusagil odavalt teha, siis esialgu võib ilus olla, aga õhtuhämaruses näed peegeldusest kuidas su auto lainetab... Niiet mõtle hästi järele... Kõige odavam tuleb ise eeltöö ära teha... seal ei ole mitte midagi rasket... Kui infi tahad siis u2u alati abiks...
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Endal kah vaja six ära värvida kuid sinnani aega.(suht palju,Ehk ootavad eeltööd)Tegin täna proovitööd kah natsa.esimese korra kohta tuli hea isegi.kordagi jooksma ei lasnud
.Ja tulemus oleks jänud ka parem kui ei oleks õues värvinud.Ja värv jäi ise kah veits tükki, sest ei leidnud algul õiget lahustit aga pärast leidsin kui juba värvitud.Head värvi ei tahtnud raisata ja leidsin vana kuid harjutamiseks kõlbab küll.
Varsti võtan vist terve ühe sixi ette proovimiseks.
Eks siis nääb
:D:D
Vaja enne ehitada väike värvimis koht.