K:Sportsummuti

K:Sportsummuti

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
s
Sage
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Honda Civic 4d&Type-R

Postitus Postitas Sage »

...ei tea kas olen asjast valesti aru saanud aga minumeelest peaks ladal olema 'otse läbi' toru kuni tagumise pütini.....parandage kui eksin....
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

to sage: pole veel kohanud "otseläbi" lada originaalpütti, seda tagumist siis. kõik mis olen laiali lõiganud on olnud vaheseintega.

soovitan aga omalt poolt lihtsa DIY "sportsumpsi", tegin selle bosali 40" resost (vauxhall cavalier'i oma btw), ühte otsa 45.- üle-tagasilla-toru ja teise otsa mingisugune toru vabal valikul:) kui juppe valida ja ise keevitada ei lähe see lahendus midagi maksma ja kaldun arvama et midagi see isegi annab, kuigi noh, asuge parem mootori kallale mitte ärge toppige niisama sumpse läbiaetud mootorite otse (nagu mina:P)

Pilt
selline ta siis on. müra ei läinud märkimisväärsemalt valjemaks, siiski teatud pööretevahemikus on hääl hoopis meeldivam ja madalam.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
t
taux3
Suletud kasutaja

Postitus Postitas taux3 »

kas on keegi proovinud sellist varianti, et on ära võtnud vahelt selle esimese sumpsi mis on tagasilla juures ja jätnud alles ainult selle pagassi all oleva sumpsi? et kas jääb kõvasti lärmama või mis juhtub...??? ise arvan ,et ikka midagi hullu, aga ei tea ju...
v
vaz2101
Foorumi kasutaja
Autod: sest mul on endal ka lada.
Kontakt:

Postitus Postitas vaz2101 »

pange tagu pytti asemele Resonaator :cul
Vasta