P: Helesinine suits sooja mootoriga, peale klapisääretihendite vahetust.
jama siis selline, et sai klapisääre tihendid ära vahetatud, ja sellega koos ka plokikaane tihend, aga suitses ikka. Õhtul tegin autole veel ülivahetuse, vahetasin addinoli zigulli õli vastu, kuid see ei tohiks ju suitsemist mõjutada. Nüüd on niisugune suits taha, ei maanteel 90-ga sõites võib ka seda tahavaate peeglist märgata. Kas asja võis tuksi keerata õlivahetus?
-
kKristo
- Foorumi kasutaja
- Autod: Auto puudub
Kui mootor on kuuma saanud siis võib olla plokikaane kõveraks tõmmanud, ja kui ikka kõvasti keema lastud siis võib plokk kah kõver olla ja selle vastu plokikaane tihendi vahetus ei aita.
Ma nüüd hästi küll ei usu, aga huvipärast küsin, et mis tihendid need teeninduse mehed sinna mootorisse panid, kas Vene omad või Saksa omad? Kui mingid koperatiivi omad siis ma ei imesta küll midagi.
Aga muidu enda 05'l on küll nii, et kui segu on liiga rikas siis viskab kah sinakat suitsu (asi ka selles, et 4. silinder saab kuskilt õli), kuid kui segu on paigas siis on heitgaasid täitsa normis. Kuidas on küünalde olukord (valged, helepruunid, tumepruunid, mustad), kui on mustad, kas on ka mingi kerge sade peal?
Ma nüüd hästi küll ei usu, aga huvipärast küsin, et mis tihendid need teeninduse mehed sinna mootorisse panid, kas Vene omad või Saksa omad? Kui mingid koperatiivi omad siis ma ei imesta küll midagi.
Aga muidu enda 05'l on küll nii, et kui segu on liiga rikas siis viskab kah sinakat suitsu (asi ka selles, et 4. silinder saab kuskilt õli), kuid kui segu on paigas siis on heitgaasid täitsa normis. Kuidas on küünalde olukord (valged, helepruunid, tumepruunid, mustad), kui on mustad, kas on ka mingi kerge sade peal?
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
-
kkenu
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05
- Kontakt:
Kui on kasutatud viletsaid sodi tekitavaid õlisid (odav Addinol, Ziguli), siis oleks kasulik mootorit veega natuke puhastada -- kallad töötamise ajal peenikese nirena karbussi vett sisse ja annad kohe gaasi (siis saad kohe klappide seisukorrast kah aimu -- kui karbussi hakkab tuld lööma, on s.l.klapid ebatihedad.