Ma sain endale niva mis on kaheksa aastat seisnud,aga mul on selline probleem kui ma käivitan siis ainult lubab. kas probleem võib olla selles,et kolvirõngad on kolvi küljes kinni?
ma soovitaks igaks juhuks ka bensupumpa kontrollida ja bensiin ikka korralikult üles pumbata... muuseas kui see bens ka 8 aastat vana on siis mingit pauku ta enam vist küll ei tee
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Nii. ma 4x4 vend. bensupump töötab küll. generaatorit ei ole ka järgi. paps kunagi rääkis mingist ergutusvoolust?! aga säde muidu on täitsa tugev(igal taktil)
no aga kas sa topkat ka oled pannud ehk siis tsipa korgi tais pena karpale otse molemasse korri valanud, vaat mis siis teeb.
toore ikka tombasid peale
sorri tap tahti pole:sein
ei taha uskuda seada,minu sikkar oli seisnud 4a ja siis olid kolvid hylsis kinni ja samas ka rongad,vaike kang ja silindrittesse oli ja vaanasin lahti ,valasin topkat ja laksust kais .
ei nae nagu erilist pohjust miks kinnised rongad peaksid hairima kaivitust.minu meelest kui rongad kinni siis peaks ta sul karteri tuulutusest oli valja ajama ,aga ma pole kindel
Mis sest seismisest kasu on, ega see õli sealt ära ei aura ju. Ja ega seda silindrit siis õli täis ei panda, ainult natuke, mingi süstla täie - niipalju, et kolb üles-alla liikudes õhukese õlikile silindri seinale tekitaks.