Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
asendit võimatu seda viisi muuta, kuna kui kojamehed peale tööd seisma panna siis nad lähevad ilusti alla ja siis nõks tõusevad üles poole... viga on valesti ühendatud hoovastikus kojamehemootori külge tuleb jah asi käsile võtta... see olen ju mina... AJUTINE IGAVENE!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
tegin kiirelt väikse VT, nii et lohakalt tehtud... kasutasin kellegi eeltehtud pilti aga lisasin 06-e esiotsa! kuidas meeldiks kui asi oleks ilusti sirge jne:P
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
scoop toob külma õhu lahtise õhuviltri peale... kõrgetel tuuridel minek tunduvalt parem ja mootor ei tee seahäält... talvel aga pime ees, kuna benakulu suureneb liigselt!
Minu arust see velg sobib sinna väga hästi! Meeldis mulle ka see kus olid lisanud need hallid karbilaiendid, aga need võik valged olla. Ausalt öeldes see punane ei ole eriti hea.
oh see viimane on jummala õige varjant berg. aga ma olen aus....mulle isiklikult need punased spoilad ja muud värgid auto juures ei meeldi....oleks pidanud minu arvates valgeks jätma
ostan 06 esimesi istmeid (musti) ja 06 esi ja tagustanget. txlk@hot.ee
Sa võiksid uste küljest selle must triibu ka ära võtta. Pimedas pole sul seda punast laiendit näha ning valges ei ole ta ilus. See selle neoon valguse jutu kohta. See ju ka keelatud!!!
hetkel jääb veel punaseks.... no eks kevadel mõtleb mis sest asjast saab :puzzled:puzzled neid arvamusi on nii palju... paljudele meeldib paljudele ei.. endale nagu istub ilusti see punane variant... ma teen laiendid ja tagaspoila normaalseks siis vaatame edasi... samas on need väga ilusad... viaccessi piltide peal on auto väga sitane ja kvaliteet ka halvemapoolne... kui see õhtulehe ajakirjanik mulle need pildid ära saadab siis näete veidi paremat ülevaadet! või siis lugege laupäevast õhtulehte!
Jaa mu arvates sobib punane äär igati sellele autule Ega tglt ongi nii, et ei maxa teiste arvamust eriti kuulata ja arvestada kui ikka endale asi vääga meeldib, nii et lase aga samas vaimus edasi, siis on D