mure selline, et auto ei käivitu... Käivitamise ajal ajal lendab karbussi alt väikse toru otsast bensu välja (bensu tuleb siis, kui vajutan gaasi). Kas võib olla, et sõidu ajal on kaduma läinud mingi voolik. Kuhu siis käib vooliku teine ots. Olen ikka dumbuser
see toru on selleks, et kui sul karpa liiga täis on, siis saadab sealt üleliigset bensu välja. voolikut seal ei käi.ma arvan, et sul on ujuki tase väga madal.
Algselt postitas: jürto
et siis nagu sealt peabki bensu välja lendama...norm.
ei, sealt ei pea seda lendama. sealt lendab ainult sel juhul, kui sul liiga palju bensu peal on. ja kui see ongi nii, siis reguleeri see vastava joonise järgi ära(mille ma üleval panin)
ja see millest regullitakse on joonisel nr 6-e all(siuke väike plekiriba(kui reguleerid, siis pead seda väänama. NB! vähehaaval!)
Njaa viga arvatavasti selles ,kui auto käima ei lähe , selleks ära lase kellegil seisaval autol gaasi pedaali nii sama pumbata. Antud hetkel on sul silindrid bena täis ,nii ,et on loogiline ,et käima ei lähe . Võta maha küünlad ,kui on peenike liivapaber ,siis paar tõmmet küünla vahel ja küünlaid soojendama ,kas gaasipõleti ,või gaasi pliidi kohal küünalat soojendada ,kuni külgelektrood on korra punaseks läinud ,siis keerata küümad küünlad tagasi ja hakata mootorit käivitama (ei pea toorest peal hoidma ,piisab ,kui gaasi pedaali poolenisti põhjas hoida ,kui käima käheb ,võib natsa toorest peale tõmmata ,peale seda jälgida ,kas kõik silindrid ikka töötavad. Seda tegin mina ,kui mul klapisääre tihendid läbi olid ja küünlad käivitades õliseks said. Kui küünlad märjad ,siis aitab vägahästi.