2105, wilson, 1987
2105, wilson, 1987
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kui ülevaatuse ära teed, siis võid ju nii teha. Koduste vahenditega sinna sobivat toru on üsna raske painutada. Lõika maha ja osta üks tagapütt tagavaraksAlgselt postitas: wilson
sedasi saaks kyll jah.aga ma ei taha enda praegust pytti ära rikkuda,äkki ei sa ma teisega ylevaatuselt läbi.
selle hooratta asja ma ei saa veel tehtud kuna sõber ei saa seda kohe kuidagi tehtud![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
wwilson
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053
- Kontakt:
täna omikul kell 10.30 sõitis 1.0 promillise joobega autojuht ilma juhiloata minu Ladale sisse.Autoks oli Vw Vento.ees mul stanget polnud nyyd sis on kõrvalistujapoolne tuli puruks,plekk mõlkis.muu on muidu korras.hiljem lisan ka mõne pildi autost.
nyyd ei saa ennem midagi aretada ka kui kindlustus on auto korda teinud.kui auto korda saab ja ylevaatus tehtud sis panen pyti alla.
nyyd ei saa ennem midagi aretada ka kui kindlustus on auto korda teinud.kui auto korda saab ja ylevaatus tehtud sis panen pyti alla.
-
yyellowboost
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- Ronn
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 21043 - 2.0L
- Kontakt:
Üldiselt on nii, et kui auto ei ole tehniliselt korras ega ka komplektne, siis ei pea kindlustusfirma hüvitist maksma.
Antud juhul puudub wilsoni autol esistange ja tegemist on mittekomplektse masinaga. Oleks stange olnud oleks
kahjustused väiksemad või ültse olematud. Et kui sa kindlustusest raha ei saa siis oled ise süüdi.
Antud juhul puudub wilsoni autol esistange ja tegemist on mittekomplektse masinaga. Oleks stange olnud oleks
kahjustused väiksemad või ültse olematud. Et kui sa kindlustusest raha ei saa siis oled ise süüdi.
-
yyellowboost
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
wwilson
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053
- Kontakt:
veel pole mdiagi saanud.täna pidin käima autoremondi töökodades,seal tehti minu auto kohta kalkulatsioon.see saadetakse sis kindlustusse.kui parandamise hind yletab 80% auto väärtusest sis maksab kindlustus auto kinni.igalpool on öeldud et tuleb paari tonni ringi see summa.kui laseks välja selle hinna maksta sis läheb sealt maha 35% riigilõivu vict.