Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
nii autot hakkan uuesti tegema.kevadeks 1600cm mootor,madalamaks auto,korralik muusika,selle tagumise tuuletiiva vahetan uue vastu välja.toonkile panen uuesti ja tumedama.kulmud affin dasfi moodi.auto alla hakkan valgust kompunnima:) eks varsti näha mis asjast ka välja tuleb
auto oli myygis mul 11500eeguga.mingi tuli sis vaatama.vanem mees.algul kiitis kahe suu poolega.sis hakkas tingima.algul 10000eegu peale.sis alla 8000eegini.sis hakkas endal autot nii odavalt ära anda.sis mõtlesin et parem teen seda edasi kui maha myyn.liiga kallis auto:D
nyyd on soetatud kerge hooratas ka peagi saab auto veidi iluravi(uksenurgad) sis panen ka tumedama toonklaasi taha.peagi panen uued pildid oma autost ylesse.
see nv peaks saama hooratta peale juhul kui saan selle kätte.sumpsi ei ole veel saanud alla,kuna pole hetkel tagumist keerdtoru mis tuleb yle silla.sellegi loodan saada see nv.eks näeb mis nädalavahetus toob.
Üle silla mineva toru sain mina vana tagumise püti küljest. Lõikasin ta sealt rellakaga maha ja keevitasin uuele pütile külge. Natuke mäda oli, aga auke otseselt sees polnud. Praegu käib küll, edaspidi niikuinii tuleb seal üht koma teist ümber teha.
sedasi saaks kyll jah.aga ma ei taha enda praegust pytti ära rikkuda,äkki ei sa ma teisega ylevaatuselt läbi.
selle hooratta asja ma ei saa veel tehtud kuna sõber ei saa seda kohe kuidagi tehtud