Mina kasutan turvavööd koguaeg... see on 100% automaatne liigutus! isegi siis panen peale harjumusest, kui nt. hoovis auto ringi keeran... Safety first!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Minul käib ka turvavöö kasutamine automaatselt. Miilitsad kunagi õpetasid, et nii tuleb odavam. Kui kohustuslik ei oleks siis tõenäoliselt ei kasutaks. Ja ei vaata ka viltu nendele kes ei kasuta. Minu praktika põhjal on hullemast päästnud just kinnitamata turvavöö, ehkki enamasti on just vastupidi.
Eks see turvavöö kinnitamine võiks ju olla iseenesestmõistetav liigutus nagu tulede sisselülitamine või siduripedaali lahtilaskmine sõidu ajal.
üldiselt rooli istudes läheb turvavöö kohe peale. lihtne põhjus, kuna sõitsin pidevalt ilma lubadeta siis oli targem seadusi järgida (et politsei kinni ei peaks).
Olles roolis siis alati. Kui istun enda autos kõrval istmel siis eriti ei kanna.... Kui kellegi teise auto kõrval istmel siis kannan alati ja tagaistudes ei kanna üldse, sest taha satun ma istuma tõesti arva.....
Eks jah, roolis olles enamasti ikka peal. Kõrvalistujana ei tule alati meeldegi. Vahel olen ka tagaistmel vöö peale tõmmanud - minupoolne hinnang juhi sõiduoskustele
Edit: Mul korra vasak käsi kipsis olnud. Äkki oleks terveks jäänud, kui vöö oleks peal olnud....
Kannan turvavööd 99,9%. Küll selle juures üks loll komme. Kinnitan turvavöö alles peale kohaltvõttu käiguvahetuse pausil. Vahel ei jõua 1ja 2 käigu vahel kinni. Siis alles peale teise käigu lülitamist - siis rohkem aega. Autosolijatelt nõuan vöö kinnitamist ka tagaistmel.
no ma roolis ei istu, aga turvavöö on tõesti automaatne liigutus, kui siis ainult taga vahel automaatne süsteem ütleb üles, aga muidu kindlasi kasutan turvavööd:D
panen ka turva vöö peale aga mitte kohe nagu paljud siin.turva vöö liigutus tuleb peale sõidu alustamist 10-30m.Ees nõuan ka teistelt et turva vöö kinni oleks aga taga ei nõua sest ise ka seal ei kinnita millegipärast