210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
ttrv
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101
- Kontakt:
millise spoila?
a mina soovitaksin kaa sellist sumpsi lahendust, et ikka päris sport summ olex, annab võimu ka juurde...need muud varjandid tunduvad ikka kahtlasena, et kas nad ikka töötavad ni nagu sport-summ peax...
a mina soovitaksin kaa sellist sumpsi lahendust, et ikka päris sport summ olex, annab võimu ka juurde...need muud varjandid tunduvad ikka kahtlasena, et kas nad ikka töötavad ni nagu sport-summ peax...
.:streetrace lada:.
Müüa palju lada juppe!!!
Müüa palju lada juppe!!!
arvan, et video kaudu ei saa kohe kuidagi teada. Iga väljalase on erinev ja auto erinev. Meie auto häält kuuled siit. Meil on ainult vahetatud resonaator ja tagumine pütt. Mõlemad on originaal torule otsa keevitatud. Lähiajal (kui raha saab:P) tahame lasta teha uue väljalaske otsast lõpuni.
PS! Video suurus on 14 mb.
PS! Video suurus on 14 mb.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
Tegin ka miskise lehe minu autost... seal siis kokkuvõte + pildid! VAJUTA SIIA ET NÄHA!!!!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
hmm... see on liiga metafüüsika minu jaoks 

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Selline nägi auto välja 2003 kevad, peale seda kui see varastatai. äkki mäletate veel???
Auto suvi 2002: http://www.zone.ee/gti/peale.html

Masendav ah????
Auto suvi 2002: http://www.zone.ee/gti/peale.html
Masendav ah????
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
teibituuning on loomulikult varaste poolt tehtud... ma nii lapsemeelne ka pole:P
Spoila on ford fiesta tagumine spoiler!
Spoila on ford fiesta tagumine spoiler!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
audio pool hetkel puudulik, kuna rahapuuduses sai tehnika maha müüdud, aga tissidega hetkel sees ja küll kevadeks-suveks jälle midagi leiab
hetkel üritan rõhku panna välimusele!

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
UUDISED:
Nädalavahetusel vahetas liige "JEEJEE" koos minu väikse (peaaegu olematu) abiga ära minu auto käigukasti ja siduriketta... Kast on ikka sama mudel, aga sidur siis TAN'i käest hangitud sachsi ketas...
Nädalavahetusel vahetas liige "JEEJEE" koos minu väikse (peaaegu olematu) abiga ära minu auto käigukasti ja siduriketta... Kast on ikka sama mudel, aga sidur siis TAN'i käest hangitud sachsi ketas...
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
kõigepealt lõhkusin platsi puhtaks... st et vanad kinnitused välja... siis võtsin karpraua klotsid , millede külge keevitasin 8-se poldi, siis panin poldid istme kronsade külge keevitasin mõne punktiga kõik klotsid põhja külge ja siis iste pealt ära ja korralikult kinni! iste peale ja oligi valmis! asi viks ja viisakas!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
NB!! Jälle väike uus leht, kus on juttu ka juures... ma paremat enam ei oska teha:P pole see lehe tegemise asi päris käpas!
VAJUTA SIIA!
VAJUTA SIIA!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Sai lõigatud lühemaks käigukang... nüüd küsimus...??? kust saada normaalse hinna eest käigukangi nuppu... kas kellegil ei vedele? mul endal ka üks silmapiiril, nii et esialgu poole kohaga otsin seda... fibol on väga ilus nupp... jackie racingu oma! 

-
ttrv
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101
- Kontakt:
ma nägin Tartu lõunakeskuses väga ilusaid nuppe, ka nahast. väga ilusad, plaanis ka endale osta. Need olid universaalsed ja lähevad iga käigukangi otsa. hind 80-99 kr.
.:streetrace lada:.
Müüa palju lada juppe!!!
Müüa palju lada juppe!!!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
käisime täna sõbra autole romulast esiklaasi otsimas, kui järsku nägin ühe isendi peal kena käigukangi nuppu... käsi aknast sisse, kruvisin ära ja tasku:P nii ei tohi teha! pildid laupäeval!