palju annaks v6imsust jurde tekkitada 2102-l.
esiteks...
midagi omal k2el puurides freesides... mingi v2iksema eelarvega noh alla 5ooo eegu...
teiseks...
kas panna yldse parem siksi mootor peale ja sellega sama töö teha...
kolmandaks...
panna yldse parema masina mootor peale v6i osta juba uus auto...
JA kui keegi teab midagi turbo v6i komressori v2rgist midagi siis aga andke teada, mis te teate...
teglt tahaks lihtaslt seda esimest varianti kasutada, aga lisa teave ei teeks paha...
aga kui kellegil on sobivat lada mootorit siis andke teada...
tahaks teada palju ka k2igu kasti eest kysitakse, sest mul l2ks 4 k2ik siledaks.:sein:sein:sein:sein:sein:
mul endal oli m6tte mootori blokk 1mm madalamaks, silindrid l2bi puurida, uuued kolvid, hoorattas kergemaks teha, koonus filter aretada, karbussi nokitseda (kui mitte uus panna ), tasakaalustada kogu v2rk, sport nukk.... NYYD KYSIMUS: kas see peab vastu????
JA kas kellegil on m6tteid jagada 6hu v6tu ja v2lja laske kohapeal....
teglt on v6imalik ka suurem raha hunnik taha panna...
Kui juba nokitsema hakkata siis juba korralikumalt...
keegi v6iks anda veel h2id m6tteid, mida teostada v6iks...
suvel tahaks ehitama hakkata selleks ajaks v6iks tegevus plaan ja m6ned juppid juba olemas olla...
mootor ise enesest on suht korras... l2bi tahaks silindrid puurida kulumisel tekkinud ovaali emmaldamiseks, aga siis oleks vaja uusi kolvikesi...
k2igukast on k6ige t2baramas korras...
muidu korras masin!
aga kas k6ikidel lada mootoritel on yhed k2igukasti kinnitused??
v6iks panna suurema töömahuga lada mootori ja seda nokitseda...
powerit oleks rohkem:D
ma olen kuulnud, et uue lada 5-käigulise käigukasti saab 50 euroga ja sobib enamus ladadele ja nivadele. Seda kuulsin ühe tuttava käest, kahjuks midagi täpsemat praegu ei oska õelda, aga kui vaja võin asja uurida.