Ekraani ostad pooleteist kilo eest juurde samalt lehelt, ega 2500.- eest sa täiskomplekti ei saa :S:S:puzzledAlgselt postitas: carl93
Aga pildil polnud toodud pilti milline ekraan on.Milline to välja näeb
Arvuti autosse
Arvuti autosse
Arvuti paigaldamine autosse.
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
Oh jummel, kas sa ei saanud siis aru ,et siksaator tahtis arvutit paigaldada autosse.Siis ma vastavalt andsin ka mõtted.Jama raske paigaldada seda arvuti taha.tänapäval mitmeid pistikuid.või siis võtta suur ekraan ja sõiduajaks panna ta taha istmele. Mõtlen lc-dedAlgselt postitas: kj
Oh jummel, ega arvuti mõte pole mingites dvd-des ainult, sellega on igasugused piiramatud võimalused (wifi, telekas, suur kõvaketas filmide ja muusika jaoks jne...)
Aga seda tahaks näha, kuidas sa ekraani pisitillukest lintkaablit pikendad (või mismoodi sa ette kujutasid seda?)
Läpaka installiks pole midagi vaja selle vooluga ette võtta, peale selle et korralik inventer peaks olema ( ja läpaka aku ka, mis natukenegi peaks, voolukõikumise jaoks)
[Muudetud: 01.10.2007 carl93]
carl-steven berg
No kui makil on aux olemas ,siis sebid juhtme ,mis läheb läpaka kõlariväljundisse ja heli ju olemas:P
Sebid voolumuunduri 12v-220 v ja laed läbi läpaka laadija.Kuigi minuteada on paljude läpakate laadijad 12v-15v kandis:puzzled
Läpakat saab ja kõrvalistuja või tagaistujad käes hoida;)(kuigi natuke jama)
Sebid voolumuunduri 12v-220 v ja laed läbi läpaka laadija.Kuigi minuteada on paljude läpakate laadijad 12v-15v kandis:puzzled
Läpakat saab ja kõrvalistuja või tagaistujad käes hoida;)(kuigi natuke jama)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Kui mina viimati, campil, masuuriku masinat nägin, siis oli seal too pildiraam. Heli läheb makile AUX sisendisse ja ongi korras. Juhtimine käib puldiga, monitoril endal vajalikud programmid video ja muusika mängimiseks olemas. Alla 1,5k saab sellise asja vabalt kätte.
Aga arvuti oli vahepeal endal kah mõttes. Aga siis hakkasin mõtlema, et win laeb ennast ju suhteliselt kaua üles, see on üks tüütu asi või mõtled Ubuntu peale panna:D. Ja palju sa seda wifit seal ikka kasutada saad... igalpool majade ees ja mujal on ju wifi võrkudel paroolid peal.
Aga arvuti oli vahepeal endal kah mõttes. Aga siis hakkasin mõtlema, et win laeb ennast ju suhteliselt kaua üles, see on üks tüütu asi või mõtled Ubuntu peale panna:D. Ja palju sa seda wifit seal ikka kasutada saad... igalpool majade ees ja mujal on ju wifi võrkudel paroolid peal.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Hmmm.... . Plaan oli ikkagi läpaka monitor keskkonsooli sisse ehitada ja ülejäänud sisu keskkonsooli külje peale paigutada kõrvalistuja poole. Nii palju peaks see sülearvuti lintkaabel ära ülatuma. Mõte oli ka nii, et toda läpakat autost ära ei võtagi, ühesõnaga autoarvuti siis:rolleyes.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
OT: Noo kusjuures, kui mul kunagi pihuarvuti oli ja Viljandi vahel paarutatud sai, siis oli ikka küllalt neid paroolita Wifi :spinvõrkeAlgselt postitas: siim789
Kui mina viimati, campil, masuuriku masinat nägin, siis oli seal too pildiraam. Heli läheb makile AUX sisendisse ja ongi korras. Juhtimine käib puldiga, monitoril endal vajalikud programmid video ja muusika mängimiseks olemas. Alla 1,5k saab sellise asja vabalt kätte.
Arvutile on ju olemas igasugu lisavidinaid ka ju- näiteks GPS seade;).
Algselt postitas: carl93
Aga põhimõtteliselt saaks sest toiteplokk teeb ju 220-12v

Kõige lihtsam on osta korralik autolaadja poest saadav kaup, tavaliselt ühendatakse sigaretisüütajasse. Kui ei taha, et see pesa oleks kogu aeg hõivatud, siis vead armatuuri alla uued juhtmed ning lõikad sellel laadjal selle pistiku otsast ära ja teed otseühenduse..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Oh kuramus Reiner sul täitsa hea mõte, ise selle peale ei tulnudki, et sülearvutitele on ju olemas autolaadijaid. Niiet põhimõtteliselt oleks siis voolu probleem lahendatud;).Algselt postitas: reinerAlgselt postitas: carl93
Aga põhimõtteliselt saaks sest toiteplokk teeb ju 220-12vJah teeb ja kui vaja teeb ka 5v ja saab ka ~7v jne. Aga väike erinevus on selles, et seina pistikust tuleb vahelduvvool ja auto elektrisüsteem baseerub alalisvoolul;)
Kõige lihtsam on osta korralik autolaadja poest saadav kaup, tavaliselt ühendatakse sigaretisüütajasse. Kui ei taha, et see pesa oleks kogu aeg hõivatud, siis vead armatuuri alla uued juhtmed ning lõikad sellel laadjal selle pistiku otsast ära ja teed otseühenduse..
Ega nüüd muud polegi, kui aga mingit vanema generatsiooni läpakat otsima hakkama;).
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
Lamutad arvuti laiali paned emaplaadi muu staffi pardatsokki
siis voolu saad sellega mille reiner pakkus

carl-steven berg
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Noo kuramus! Ennem juba kasutaja kj ütles, et too sülearvuti lintkaabel on liiga lühike, healjuhul saab emaplaadi koos muu staffiga paigutada keskkonsooli külje peale!Algselt postitas: carl93
Lamutad arvuti laiali paned emaplaadi muu staffi pardatsokkisiis voolu saad sellega mille reiner pakkus
- erxx
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW 316 110kW, Vaz 2101
Aga pead ka sellega arvestama, et arvuti riistvara talvel külmas autos kasutada küll ei tasu, keerab tuksi, kondents = lühis ja korras.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Nojah sul täitsa õigus. Seljuhul saaks ju teha nii, et teeks siis mingi karbi keskkonsooli külje peale, mida oleks võimalik siis eemaldada ja endaga kaasa võtta. Aga palju need monitorid muidu külma taluvad?:puzzledAlgselt postitas: erxx
Aga pead ka sellega arvestama, et arvuti riistvara talvel külmas autos kasutada küll ei tasu, keerab tuksi, kondents = lühis ja korras.
[Muudetud: 15-10-2008 siksaator]
- siksaator
- Foorumi kasutaja
Niiet siis põhimõtteliselt oleks vaja ka ekraan nõnda konsooli sisse ehitada, et võimalusel saaks ka seda eemaldada:rolleyes.Algselt postitas: reiner
-10 kannatab veel tööd teha. Aga kristallid jahtuvad ning võib veits uimaseks muutuda. Aga -20 kraadi on juba suhteliselt kriitiline LCD'le..
Küsiks ka veits targematelt, et kas sülearvuti küljest toda puutetundliku hiirt on ka võimalik eemaldada või siis selle puutetundliku hiire ühendust pikendada?:puzzled.
-
jjoala
- Foorumi kasutaja
- Autod: puudub :(
teate , olen ka ise sellel teemal pead murdnud , ja pead murran ma tihti , igasugustel teemadel
Lihtne lahendus oleks ehitada laptopi sisu kasti ( selle pead muidugi ise vineerist tegema
)
Ehitada armatuuri karp kuhu saab ühendada lcd ekraani , mida oleks kerge eemaldada ( majandus languse ajal ( loe: präegu ) on pikanäpumehed taas autode kallal ) ja tagasi panna .
Ehitada pagasiruumi kaks nn: "peidukat" ( üks võimu , ja teine "auto arvuti" jaoks , muuseas , viimast peaks saama sealt eemaldada , sest nagu me teame ei ole külmakraadid head
) .
Keskkonsooli paigutada kaasaskantav dvd-rom .
Keskonsoolile ( käimakangist tagumise istme poole ( paremini ei oska seletada
) ) laptopi touchpad . ( see läheb raskeks )
Installeerida laptopile sinihamba liides , et saaks kasutada vajadusel mingit sinihammas klaverit .
Laptopi laadija tuleks ühendada kuidagi armatuuri all olevate kaablitega , et sinna tuleks vool , ning siis paigutada sinna vahele lüliti , et laptopile minev vool katkestada , kui auto ööseks seisma jätad .
Vedada laptopi sisselülitus nupp ning ka restardi nupp keskkonsooli .
Vedada keskkonsooli usb jagaja , pikendus või mingi muu selline asi .
Siis tuleks leiutada keskonsooli sellised nupud nagu on osadel arvuti klavidel küljes , kust saab lugu vahetada , pausile panna , heliga jamada jne. ( saate aru küll mida ma mõtlen
)
Siis , oleks vaja liituda tele2 3.5G internetiga , sest kõu pidi jama olema.
Vist sain kõik seletatud , aga arvatavasti ei saanud , sest kell on kolm öösel ja ma suht pole viimasel nädalal eriti maganud .
Loodan , et te mu juttu väga ei kritiseeri , ning , et mõni ka kasutab minu mõtet enda autol , ning kui kasutab , võiks ka mulle infot ja pilte jagada .
Loodan , et meeldib mu mõte

Lihtne lahendus oleks ehitada laptopi sisu kasti ( selle pead muidugi ise vineerist tegema

Ehitada armatuuri karp kuhu saab ühendada lcd ekraani , mida oleks kerge eemaldada ( majandus languse ajal ( loe: präegu ) on pikanäpumehed taas autode kallal ) ja tagasi panna .
Ehitada pagasiruumi kaks nn: "peidukat" ( üks võimu , ja teine "auto arvuti" jaoks , muuseas , viimast peaks saama sealt eemaldada , sest nagu me teame ei ole külmakraadid head

Keskkonsooli paigutada kaasaskantav dvd-rom .
Keskonsoolile ( käimakangist tagumise istme poole ( paremini ei oska seletada

Installeerida laptopile sinihamba liides , et saaks kasutada vajadusel mingit sinihammas klaverit .
Laptopi laadija tuleks ühendada kuidagi armatuuri all olevate kaablitega , et sinna tuleks vool , ning siis paigutada sinna vahele lüliti , et laptopile minev vool katkestada , kui auto ööseks seisma jätad .
Vedada laptopi sisselülitus nupp ning ka restardi nupp keskkonsooli .
Vedada keskkonsooli usb jagaja , pikendus või mingi muu selline asi .
Siis tuleks leiutada keskonsooli sellised nupud nagu on osadel arvuti klavidel küljes , kust saab lugu vahetada , pausile panna , heliga jamada jne. ( saate aru küll mida ma mõtlen

Siis , oleks vaja liituda tele2 3.5G internetiga , sest kõu pidi jama olema.
Vist sain kõik seletatud , aga arvatavasti ei saanud , sest kell on kolm öösel ja ma suht pole viimasel nädalal eriti maganud .
Loodan , et te mu juttu väga ei kritiseeri , ning , et mõni ka kasutab minu mõtet enda autol , ning kui kasutab , võiks ka mulle infot ja pilte jagada .
Loodan , et meeldib mu mõte

- siksaator
- Foorumi kasutaja
Nagu sa ise juba mainisid, et arvuti peab teisaldatav olema, siis oli plaan arvuti kuidagi keskkonsooli külje peale ehitada ja seda hoiaks seal mingid klambrid. Kui nii teha, siis ei pea ju neid USB pesasid ja muud jama liialt laiali vedama. Ühesõnaga asi oleks kompaktsem. Ja see touchpadi mõte on hea, isegi mõtlesin selle käetoe juurde paigutada:rolleyes. Kuramus hetkel ei leia sobivat läpakat- asi selles, et väga kallist ei taha ja väga mingit jamat pole mõtet ka sisse ehitada. Ideaalne oleks mingi PIII 600Mhz kanti:rolleyes. Aga ma ei anna veel anna küll leian sobiva;)
http://www.carnetsystems.com/?id=1164
Seal auto arvutid ja tarvikud ja siksaator vist saatsin sulle selle lehe u2u kaudu. Aga see arvuti ei mahuks salongi vist.
[Muudetud: 5-12-2008 Juku]
Seal auto arvutid ja tarvikud ja siksaator vist saatsin sulle selle lehe u2u kaudu. Aga see arvuti ei mahuks salongi vist.

[Muudetud: 5-12-2008 Juku]