Katuseluugi paigaldus

Katuseluugi paigaldus

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
b
Boxer
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 - 1974
Kontakt:

Katuseluugi paigaldus

Postitus Postitas Boxer »

Niih, selline väike küssa ja mure, et sain autole katuseluugi ja tahaks selle ka külge varsti panna, aga pole kunagi midagi sellist teinud, et kas keegi oskab ehk soovitada kedagi, kes selle töö juures aitaks vai oskaks ehk ise aidata, keegi kellel oleks selle teemaga mingeid kogemusi, sest ennast üxinda ei kutsu just katuse kallale. Kontaktida võib võib MSN'i kaudu vai mailiga: kristjanolde@hotmail.com või kristjan.olde@neti.ee :rolleyes
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Mul kogemusi ise paigaldatud katuseluukidega. Enamus neist tilguvad. Mitte halva paneku kvaliteedi pärast vaid katuseluugi kvaliteedi pärast. Ära arva et sul paremini läheb. Kui sa soovid et sul iste märg oleks siis edu sulle panekul.
C
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Minule katuseluuk meeldib,suvel palavaga hea.Kasutatud luugide puhul väiksem risk on nendel luukidel mis on vindiga kinni keeratavad võrreldes kangsulguritega luukidega.Ise plaanin ka neljale 05-le luugid peale panna.
Jälgida tuleb vanasõna 9X mõõda....
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
l
Laada
Foorumi kasutaja
Autod: Nokia, Nolada.

Postitus Postitas Laada »

Olen ka paigaldanud ja seetõttu teistele ei soovita eriti. Ka niipalju kui mina neid näinud olen ei ole ükski korralikult pidanud. Võibolla siis tõesti mõni kruvisulguriga variant peab.

Üldiselt ei ole seal muud miskit keerulist kui sobiva suurusega auk sobivasse kohta katusesse lõigata. Kui on tegemist uue luugiga siis asi lihtsam, neil ?abloon enamasti karbi peal olemas. Jälgida tuleks ka talasid/tugevdusi laes, samuti laepolstri kinnitusvardaid. Nagu juba öeldid siis üheksa korda mõõda, siis mõtle natuke ja alles siis asu lõikama.

Ise oma masinale enam mingil juhul ei paneks sellist asja. Viimasest luugist on eriti si..d kogemused, üritasin seda igal moel pidama saada, kuid lõpuks ikka teipisin kile katusele.
p
punnsilm
Suletud kasutaja

Postitus Postitas punnsilm »

kui luuk on uus siis ei tohiks ta tilkuma hakkata kuna tavaliselt tuleb vesi klaasi ja luugiraami vahelt . kui hakkab aga luugiraami ja kere vahelt tulema siis võta silikon kätte ja mäkerdama:D
k
Kristo
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas Kristo »

Mina ka ei soovita luuki panna, endal oli korra mõttes see suvi, et vahetaks katuse ära :). Asi oli nimelt selles, et mul oli katuseluugi tihend katki ja sellist tihendit polnud saada. Ja kuna mulle oli paigaldatud suhteliselt suur luuk, siis ei olnud ka uut luuki lammarist saada. Lõpptulemuseks oli see, et klaas liimiti klaasiliimiga raami külge, ja nii ta mul nyyd on, katuseaken :)
Kui sa ikka tõega plaanid oma kullakesele katuseluuki panna, siis loodame, et sul see tihend katki ei lähe :D

P.S. Ja kus juures laseb mul luuk ikka vett läbi, ei tia kas raami ja katuse vahelt või klaasi vahelt.
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Ega keegi ei tea, kus seda luugi tihendit saadaval on?
b
Boxer
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103 - 1974
Kontakt:

Postitus Postitas Boxer »

Iseenesest kui katuseluugiga tõesti viltu veab, siis võib kinni ka liimida, sest katuseaken ka päris omamoodi uvitav ;)
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

esiteks tuleb jälgida katuseluugi kuju... on olemas veerenniga katuseluuke, aga seda veidi raskem paigaldada... siksil on katuse kuju veidi ümaram kui nii mõnelgi läänekal... nii et ettevaatust... kui klaasi ja raami vahelised tihendid on korras, siis ei tohiks ikka mingit moodi tilkuma hakata, kui korralik silikoon vahel, mis kõvaks ei kuiva!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Kas on keegi paigaldanud katuseluuki ka Samarale ja kui ,siis mismoodi on lahendatud laepolstri segav kant ,mis eest salongivalgustini jookseb?
n
nublu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas nublu »

ei soovita katuseluuki üldse panna endal ka peal aga otseselt vett läbi ei aja aga talvel kui jää katusel sulab siis imbub akna vahelt sisse, aga küljes ta on :D ja sobib. pilt luugist http://www.pilt.ee/view/481298/
k
kimssky
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kimssky »

mul sama luuk garaazis . tahaks panna kuna näeb päris kobe välja.... aga mulle tundub see üks laetala seda segavat?
kuidas sellest jagu said? on midagi mida soovitad mitte teha kui sama luuki panen?
2
21099
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 21099 »

Kõige kindlam oleks vist panna nii et lõikad teiselt autolt pool katust välja ja paned oma autole ja siis keevitad kinni, pahteldad värvid ja möllad.....
Tulemus peaks kõige kvaliteetsem tulema
k
kimssky
Suletud kasutaja

vat vat see on juba idee !!
siis saab nedi erilisi ja ka elektrilisi katuseluuke kasutada!
aga seda teha kindlasti enne auto värvimist!!!!
siis tuleb ka ilus ;)
t
trim
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2106 sl
Kontakt:

Postitus Postitas trim »

muidugi lõigake mõnelt teiselt autolt katusest luuk koos plekiga välja ja siis keevitage enda katusele augu asemele =) ...
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

No lööge või maha, aga mina aru ei saa, kust otsast on katuse vahetamine lihtsam töö, kui luugi augu tegemine ja luugi enese paigaldamine. Ning mis pärast ei saa ilma katust vahetamata elektrilist luuki peale panna? Nuuskige foorumis pisut ringi leiate, et sellised asjad ammu ära tehtud, ning keegi paigaldajatest pole hakanud selle pärast katust vahetama.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
2
21099
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 21099 »

Algselt postitas: mess
No lööge või maha, aga mina aru ei saa, kust otsast on katuse vahetamine lihtsam töö, kui luugi augu tegemine ja luugi enese paigaldamine. Ning mis pärast ei saa ilma katust vahetamata elektrilist luuki peale panna? Nuuskige foorumis pisut ringi leiate, et sellised asjad ammu ära tehtud, ning keegi paigaldajatest pole hakanud selle pärast katust vahetama.
Vabandust kui vähe valesti väljendasin.Tervet katust polegi vaja vahetada.
Lihtsam ta samuti pole kuid tõenäosus et su katuseluuk ei leki, on palju suurem.
k
kimssky
Suletud kasutaja

panin täna katuse luugi külge oma masinale! jan näpunäiteid ja soovitusi :P
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

:P mmmiuke lumepall veereb ,nagu jututoas....:):):)

Kordan siis küsimust ja palun ärge rohkem jahuge teemal 'hea või halb' ,no aitab äkki ,ah?

Kas on keegi paigaldanud katuseluuki ka Samarale ja kui ,siis mismoodi on lahendatud laepolstri segav kant ,mis eest salongivalgustini jookseb?
k
kimssky
Suletud kasutaja

minu paigaldatud.. aga kui vihma on sadanud ja auto veel märg on siis jookseb sisse kui luugi lahti teed...:sein
enne värvimist katuseluuk
peale värvimist
Vasta