Suunatulede relee
Suunatulede relee
Suunatulede relee
Mure seesugune, et vana suunatule relee aeg sai läbi ja ta andis otsad. Ostsin siis poest uue, kuid oh häda, vana relee oli 5 pesaline, kuid uued on 3 pesaga, oskab ehk keegi nõu anda, kas seda saab üldse sobitada 3 pistiku süsteemi ning kuidas peaksin selle juhtmemajanduse seal ühendama?:puzzled
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Kiiret vilkumist põhjustab veel üks kala mille jälile ma ei ole veel saanud.
Eelmisel suvel,kui masina värvimiselt kätte sain hakkasid mul ka suunatuled
kiiremini vilkuma kui muidu ja kontroll-lamp vilksatab vaid korra.Kõik teada -
olevad massjuhtmeühendused puhastasin korralikult ära.Skeemi järgi juhtmed paigas.Peab kevadel uuesti elektrisüsteemi ette võtma.
Eelmisel suvel,kui masina värvimiselt kätte sain hakkasid mul ka suunatuled
kiiremini vilkuma kui muidu ja kontroll-lamp vilksatab vaid korra.Kõik teada -
olevad massjuhtmeühendused puhastasin korralikult ära.Skeemi järgi juhtmed paigas.Peab kevadel uuesti elektrisüsteemi ette võtma.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
Algselt postitas: Tarmo65
Mure seesugune, et vana suunatule relee aeg sai läbi ja ta andis otsad. Ostsin siis poest uue, kuid oh häda, vana relee oli 5 pesaline, kuid uued on 3 pesaga, oskab ehk keegi nõu anda, kas seda saab üldse sobitada 3 pistiku süsteemi ning kuidas peaksin selle juhtmemajanduse seal ühendama?:puzzled
Minuteada peaks viiepesalisi olema vähemalt eestis ka, Pärnus vähemalt on.........
-
mmcsainc
- Foorumi kasutaja
- Autod: audi a4
mul vilgub ka aegajalt ebayhtlaselt, aga mitte nii palju et koledasti h2irima hakkaks.
aga kas keegi on aretanud omale "bussi suunatuled" st. et suunakad vilguvad vaheldumisi. taga aknalauale plaan panna lisatuled, aga isasem paistaks v2lja, kui suunakad vilguksid vaheldumisi. et kas sinna peab siis ostma spets relee, v6i saab ka kuidagi muud moodi "sitast saia teha"?
aga kas keegi on aretanud omale "bussi suunatuled" st. et suunakad vilguvad vaheldumisi. taga aknalauale plaan panna lisatuled, aga isasem paistaks v2lja, kui suunakad vilguksid vaheldumisi. et kas sinna peab siis ostma spets relee, v6i saab ka kuidagi muud moodi "sitast saia teha"?