Missassja terasest kerge hooratas 200 krooni:yllatunud:yllatunud Võimatu ju. Kui sellise hinnaga müüakse ostaksin kohe ära, ei hakkaks üldse treialeid kiusamagi selle tegemisega.
lihtne üks on malm teine on teras.....teras on oluliselt tugevam materjal;)
Lisaks siia veel niipalju, et tavasõiduki hoorattal piisab täiesti malmi tugevusest, kui aga hooratast kergemaks teha ja mootori pöörded ka oluliselt tõusevad võib malmi tugevusvarust väheks jääda ja seetõttu on kaval terast kasutada.
paistab et see ak lihtsalt jutumees...saatsin juba mitu päeva tagasi talle u2u aga vend pole tagasi saatnud...ja siia pole kah midgai kommenteerinud asja kohta
Esialgne postitaja asjamees
mis siis juhtus . kas hooratas oli ikka all kinni ka , Niisama see malmketas ikka taevasse ei lenda:puzzled
No nagu pildil olevast jäänusest näha siis see hooratas kole õhuke olnud. Eks ta lihtsalt katki läks. Tavaline hooratas niisama tõesti oma kohalt jalga ei lase.
aga see joonis mis siin anutd on palju rohkem või vähem sinu hooratast treitud oli sellest joonisest. Mul tuleb ka kergem hooratas nüüd vahele aga sellise asjaga see küll lõppeda ei toh. Annad mingi 6500Rpm minna krt see hooratas peaks siis mul läbi salongi lendama
Esialgne postitaja asjamees
Annad mingi 6500Rpm minna krt see hooratas peaks siis mul läbi salongi lendama
Ei lenda läbi salongi mul lendas kuskil 6500 -7000 pöörde pealt minema ja lõhkus ainult sidurikoja ära, selle lõi muidugi jumala tükkideks aga kerele ei teinud kriimugi