Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Võtsin Ferrari pildi ja proovisin jäljendada 2105 peal. Kas jäi midagi puudu või pakkusin üle? See auto oli esimene proovitöö , võiks veel proovida kui kellegil automaalingute vastu huvi on. See ei ole virtuaaltuuning...
Viis viimast tööd on veel tehtud enne lakki
Mis te nüüd räägite, et kole ja kole ilu on vaataja silmades,minu arvates on näiteks bergi auto vaata, et koledam (jummala pärast ärge solvuge) ,seda muidugi enamasti koostekvaliteedi suhtes.
Ehh....ausalt öeldes on se üks asjalikemaid maalinguid, mida olen näinud...ei juhtu just iga päev, et keegi tuleb mõttele oma Ladast Ferrari teha ja veel nii oskuslikult....
Kui saladus pole, siis kui palju aega ja raha selline projekt enda alla üldse mattis?
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
see auto on vast kõige naljakam mida näind olen, ja kas need torujupid taga kaitseraual on ka aerodünaamilise effektiga, sest ma ei leia nende eksisteerimisel muud põhjust, aga jahh, inimesel ideed ja tahe neid teostada, tubli igatahes...värviBlack
Enda autot selliseks ei teeks, aga omapärane on kindlasti. 10 punkti loomingulisuse eest igatahes.
Siit edasi minnes peaks tõesti mõtlema, et kuidas asja veelgi paremaks muuta. Motamees mainis juba 5 sumpa probleemi, ka esiots on na õnnetu. Aga ma arvan, kui pisut spoileritega mängida, siis saab päris isikupärase tulemuse.
Mina soovitan, et pane siit samas vaimus edasi ja ära eriti kuula, mis teised arvavad, oma auto tee ikka selliseks nagu ise tahad.
Maha teha ei taha, maitse asi aga ise sellisega küll (igapäevaselt)rahvale naeruks ei läheks. Kõik peab ikka tasakaalus olema, kui seale sadul panna siis tundub ka totakas sest see lihtsalt ei sobi sinna. Autoga sama lugu. Sellest soomlaste suure "illuminaatoriga" ladast võib ju aru saada, see oli ju huumoriga tehtud, kuid kui sellist asja tõsiselt võtta??? See muidugi vaid minu arvamus nii, et PALUN mitte solvuda!
PS! kui asi on vaid pulli pärast tehtud siis võtan sõnad tagasi.
Väga omapärane. Maalingud on silmale ilus vaadata ja hästi teostatud, aga mis häirib hirmsasti: need ferrari märgid vöiks küll ära vötta, need ei sobi (kes testarossat teab, saab aru, et seda on jäljendatud, märke pole vaja).
Ja neile kes kahtlustavad, et VT: ferrari üheks imidziks on see, et ta kasutab ainult viistärn velgi (v.a. väga vanadel mudelitel). Piltidelt näha, et need veljed ei ole VT.