01 armatuur ja 06 kellad

01 armatuur ja 06 kellad

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
a
annoying
Suletud kasutaja

01 armatuur ja 06 kellad

Postitus Postitas annoying »

Kas 01 armatuuri saab 06 kellad ka kuidagi panna? Kas nad mahuvad ja mida ymber peab ehitama?
V6i peaks terve armatuuri siis 06 oma vastu vahetama?
Andres

Aga ma kyll ei leinud kuskilt midagi selle kohta mida mul vaja teada oleks. Kellade valgustuse ja p6hjade muutmise kohta on kyll aga mitte selle kohta kas 06 kellad ka 01 armatuuri l2hevad :ylbe
c
Critical
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Critical »

Kop kop, mul on sulle midagi pakkuda. Nimelt sobivad 06 kellad küll, enda siksilgi olid->
Pilt

Pidin hiljem selle ümber vahetama niisuguse jubina vastu, siin bensu näidik ka olemas, aga jäi tegemata ja nüüd vedeleb see jupp niisama kodus kui huvi on võid mõne õlle eest endale saada. (sorry et pilt nii suur on polnud hetkel mingit pildi töötlus programmi käepärast)

Panin lingina selle pildi: KLÕPSA SIIA-> http://www.hot.ee/critical/jubin.JPG
-
-gena-
Suletud kasutaja

Postitus Postitas -gena- »

Sai ta selle jubina endale???
Mind ka see lausa huvitaks...:rolleyes
z
Zero
Foorumi kasutaja
Autod: E46

Postitus Postitas Zero »

see jubin ammu juba minu käsutuses ja ei ole soovi müüa seda....
AGA Criti kas see bensunäidik alles?
Ja kas sul on ka vee näidik ja see kolmas olemas?
Ma annaks sulle paar õlut nende eest kui sul need alles on
s
slikk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas slikk »

see jubin suht lihtne teha. võta mingi õhuke alumiiniumi jupp või siis tugevamat plekki.sinkplekk peaks ka asja ära ajama. siis mõõda kellad ära ja sirkliga jooned peale ja lõika välja. nii saab väiksemad kellad ka panna, kui tahokat ei pane ja spidomeetri paned keskele, siis mõlemale poole äärde jääb 2-e näidiku ruum.ja kui valmis, siis nahk peale ja armatuuri. endal oli see variant. aga poole ilusama tulemuse saad, kui terve armatuuri sisse paned. see läheb ilma igasuguste probleemideta 01-ele. 01'l see tõve väike "küngas" seal rooli taga. :)
c
Critical
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Critical »

Zero see mis mu autos oli on vist lihtsalt papist, aga mul on üks selline üle mis on metallist ja kaetud mingi naha vakstu :D või misiganes asjaga (rohelist värvi) ja seal on ilusti bensu näidiku auk ka sees (bensunäidik on ka olemas) Ja all on see nupp ka kust saad seda spidomeetri distantsi 0 kruttida peale tankimist. Pilti kahjuks ei saa sebida, müüsin digika maha kui huvi on siis mingi 3 saku orginaali eest läheb kaubaks? Spido ja tahho kellasid sees ei ole taho lammutasin laiali ja spido müüsin landyle maha kunagi. Sa võiksid mult rooli ka ära osta, omale viimsi poisile annaks 150eek hea sportrool (sellest on pildid ka foorumis)

EDIT kurat ei panngu algul tähele esimeses postituses on link olemas sellele jubinale.
z
Zero
Foorumi kasutaja
Autod: E46

Postitus Postitas Zero »

see mis seal autos oli oli ka metallist ja vakstuga kaetud musta värvi....aga rooli vastu praegu huvi pole aga selle bena näidiku võtaks küll ära....kui sul on
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Heips
Kas keegi kes on pannud 06 armatuuri 01'te võiks anda mingeid näiteid kuidas ühendada. Tahhomeeter ja sbidomeeter tean. Väikstel kelladel on erinevaid juhtmeid päris mitu, ei tea kuidas panema pean.

Uurisin skeemi, ei saanud eriti targemaks.

Keegi oskaks mõne kasulikku vihje anda? :spin
Vasta