Tagaklaasi soojendus

Tagaklaasi soojendus

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Vanasti müüdi selliseid läbipaistvaid plastikribasid, mis sinna ette sai panna. Vene ajal jube popp värk oli, eriti kui Estonia kiri veel peal - mul üks selline isa kunagisest kopikast veel järel ja vedeleb niisama.

Kole pleekinud on teine, aga kes retrohõngulist tuuningut tahab, siis väin välja otsida :cool:
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Tänud Puzup-ile kaitsmete asetuse seletuste eest. Hädasti läx seda vaja..... Aga kas 01 kohta kehtib ka see kaitsmete seletuse jutt, sest puzup seletas et 16 kaitset aga 01 pole ju neid nii palju.... Või sain ma asjast valesti aru :rolleyes
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Peale 10 kaitset sulle võõras maa. Loe mis seal taga on ja saad aru et neid asju su autol nagunii polegi
C
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Algselt postitas: motamees
Peale 10 kaitset sulle võõras maa. Loe mis seal taga on ja saad aru et neid asju su autol nagunii polegi
Vabandan et vana teema üles kaevan.
01 on 10 kaitset? Peale kümmet nagu polekski midagi vaja, aga Null-ühel tagaklaasi soenduse kaitse on milline? Isearetatud mu autole, äkki originaalis ei olegi soendusega klaasi ja soenduse kaitset.
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

01 tehasest tagaklaasi soendust polegi. Kellel on lisana pandud, siis ainult jumal taevas teab (ilmselt ei mäleta isegi töö teostaja seda enam), millise kaitse alla.
C
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Algselt postitas: motamees
01 tehasest tagaklaasi soendust polegi. Kellel on lisana pandud, siis ainult jumal taevas teab (ilmselt ei mäleta isegi töö teostaja seda enam), millise kaitse alla.
Siis sain õieti aru, aga ma arvan et kaitset polegi. Sest eelmine omanik on juhtmetega sellist kino teinud.
Eks ma laon need kaitsmed siis õieti selle järgi.

PS! Kui neti poest vaadata- võib näha et suurused on erinevad.
Oomipoel selline valik:
10*38mm sulavkaitse
3*15mm sulavkaitse
4*15mm sulavkaitse
5*20mm aeglane sulavkaitse
5*20mm kiire sulavkaitse

Milline neist see õige on?
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Mis muud kui kontroll-lamp ahelasse ja ükshaaval kaitsmeid välja võtma,küll siis teada saad, millise kaitsme all soojendus on...
Vasta