Kole pleekinud on teine, aga kes retrohõngulist tuuningut tahab, siis väin välja otsida
Tagaklaasi soojendus
Tagaklaasi soojendus
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Vanasti müüdi selliseid läbipaistvaid plastikribasid, mis sinna ette sai panna. Vene ajal jube popp värk oli, eriti kui Estonia kiri veel peal - mul üks selline isa kunagisest kopikast veel järel ja vedeleb niisama.
Kole pleekinud on teine, aga kes retrohõngulist tuuningut tahab, siis väin välja otsida
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Tänud Puzup-ile kaitsmete asetuse seletuste eest. Hädasti läx seda vaja..... Aga kas 01 kohta kehtib ka see kaitsmete seletuse jutt, sest puzup seletas et 16 kaitset aga 01 pole ju neid nii palju.... Või sain ma asjast valesti aru 
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Vabandan et vana teema üles kaevan.Algselt postitas: motamees
Peale 10 kaitset sulle võõras maa. Loe mis seal taga on ja saad aru et neid asju su autol nagunii polegi
01 on 10 kaitset? Peale kümmet nagu polekski midagi vaja, aga Null-ühel tagaklaasi soenduse kaitse on milline? Isearetatud mu autole, äkki originaalis ei olegi soendusega klaasi ja soenduse kaitset.
Siis sain õieti aru, aga ma arvan et kaitset polegi. Sest eelmine omanik on juhtmetega sellist kino teinud.Algselt postitas: motamees
01 tehasest tagaklaasi soendust polegi. Kellel on lisana pandud, siis ainult jumal taevas teab (ilmselt ei mäleta isegi töö teostaja seda enam), millise kaitse alla.
Eks ma laon need kaitsmed siis õieti selle järgi.
PS! Kui neti poest vaadata- võib näha et suurused on erinevad.
Oomipoel selline valik:
10*38mm sulavkaitse
3*15mm sulavkaitse
4*15mm sulavkaitse
5*20mm aeglane sulavkaitse
5*20mm kiire sulavkaitse
Milline neist see õige on?