millega puhastada mootori osi?
- robi
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2107 1992
- Kontakt:
Millega saaks puhtaks mootori jupid ja ka ploki, pea enda. Huvitab just mingi keemiline lahendus. Kui netist vaatad siis mõned mootorifanattid on oma pillid nii puhtaks saanud et iga detail siilerdab ja paistab uuena. Kuidas see küll õnnestub. Endal olid klapid ja põlemiskamber mingi paksu põlemisjäägiga koos, mis ei tahtnud isegi traatharjaga hästi maha tulla ja siis on veel kohad millele ligi ei pääse.
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Käsitsi noaga kraabid paksu maha ja siis survepesur. Poes müüa mootoripesuaineid.
Tavalise nõudepesumasinaga saab ka väga hästi puhtaks. Ma ühe vana tegin ümber ja pesi hästi. Kasutada tuleb ainult spetspulbrit.
Tallinnas Honda esinduses on nõudepesumasinaga analoogne spetsiaalne detailide pesumasin. Sealt ostsin ka pulbrit.
Tavalise nõudepesumasinaga saab ka väga hästi puhtaks. Ma ühe vana tegin ümber ja pesi hästi. Kasutada tuleb ainult spetspulbrit.
Tallinnas Honda esinduses on nõudepesumasinaga analoogne spetsiaalne detailide pesumasin. Sealt ostsin ka pulbrit.
C
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Selle vastuse jään võlgu. Töötasin siis autoteeninduses. Tellia olin küll mina aga makse käis ülekandega. Kuna raha ei tuld minu taskust siis ei ole ka meelde jäänd.
Seda pulbrit ei panda igakord uut vaid ringleb teatud arv kordi. Kõigeparem mine Veho Eestisse ja küsi sealt mõne meistri käest täpselt järele.
Seda pulbrit ei panda igakord uut vaid ringleb teatud arv kordi. Kõigeparem mine Veho Eestisse ja küsi sealt mõne meistri käest täpselt järele.
C
-
eeffekt
- Foorumi kasutaja
- Autod: 523i sedaan
- Kontakt:
omal ajal pesime mootorit nii seest kui väljast kange pesu pulbri lahuse ja kuuma veega. sellega sai lahti ka mootorisse jäänud abrasiiv pulbri, mis jääb sinna kanalitesse pärast lihvimist. sellega on see jama, et kui see pulber jääb kanalitesse sisse, siis pärast mootori remonti lööb kolina sisse, kuna pulber hakkab kulutama kõiki liikuvaid osi.
jahil
-
aAaClub
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Müüakse palju igasuguseid pigi ja kõntsa eemaldajaid. Ise olen enamusel kordadel kasutanud mootoripesu vahendit ja wait spirti, piiritusega on eelis see, et detail ei jää rasvaseks. Kõige parem on kuskilt pesulast kus on ka mootori pesu tehakse küsida infi mis aineid nad kasutavad, aga need suht kirved.

Üks hea vahend on kaltsineeritud sooda. Selle lahuses keetmine mõjub
hästi puhastavalt.
Uuemaid vahendeid pakub AS Movek:
ANTIFET ULTRA 12. Õliste ja rasvaste masinadetailide puhastamiseks
toiduainetetööstusseadmete remondil ja autoremonditöökodades.
http://www.movek.ee/tooted_grupp.php?toode_grupp_id=2
hästi puhastavalt.
Uuemaid vahendeid pakub AS Movek:
ANTIFET ULTRA 12. Õliste ja rasvaste masinadetailide puhastamiseks
toiduainetetööstusseadmete remondil ja autoremonditöökodades.
http://www.movek.ee/tooted_grupp.php?toode_grupp_id=2
-
nnivamees66
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td
mootori v2line pesu
kuidas te mootorit v2ljast pesnud olete? kas survepesuriga on hea m6te, et 2kki l2heb vesi sinna kuhu pole vaja?
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kui kõik korras siis 150 At veejuga - 3 kordne täielik mootoripesu ja mootor käivitus paugust..Algselt postitas: jaks
kuidas te mootorit v2ljast pesnud olete? kas survepesuriga on hea m6te, et 2kki l2heb vesi sinna kuhu pole vaja?
ise pesen mootorit 2 korda aastas

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."