Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Augustis ostsin sellise imet, igapäeva sõiduks. Mootor 1.7, 60kw. Auto oli seisnud ~2a. Üks silinder ei töödanud, vahetasin pihusti ära, nüüd korras. Põhi tugev, karbid ja muu kere enam vähem korras. Arvan et oli Eesti Energia kasutusel, uustel oli mingisugused kleebised ja kapotil NR.204.
Ettevalmistused COBRA/RAPTORi peale panekule
Rehvid on 6,5cm koopast välja. Üritan venemalt tellida koopalaiendit. Kui leia võimalust Eestisse tuua, äkki keegi foorumist saab aidata?
Lisaks tellisin Venemaalt Lapteri laiendid, paigaldasin ja tekkis probleem, et lõppkeerates käivad laiendite vastu(Rehvid 225/60R16 ja veljed on 8" lai. Peaks natukene mõtlema kuidas lahendada.
VABANDUST ÕIGEKIRJA EEST!!!
MINU SPONSOR- LIIKLUSPOLITSEI!!!!!!
Hulkur kirjutas:Kui käik ikka välja hüppas enne.... siis peaks vahetama käiguhammaka koos lülitusmuffiga.... Muidu ei jää käiku sisse hoidma..... vb müügiks..
Kui lammutasin kasti lahti vaatasin kõiki asju üle ja jäidki silma et käigulülitus kahvlid on kulunud(suurema lõtkuga), sama oli hambaotsad kulunud. Kast oli testitud kõik käigud toimuvad, ei viska välja. AGA primaarvõlli simmerling ei hoia õli(ei tea kas vene varuosa kvaliteet ei ole eriti hea või siis käed kasvavad per.est). Ühesõnaga kast on uuesti maas, homme otsin simmerlingi kas Westwardis või Kavialis.
Hulkur kirjutas:Kardaanvõlli poolne simmer jäi lekkima? Vaata kummileevendi flants üle...
Siduripoolse simmeka võib väga lihtsalt tagurpidi ajada kokkupannes...
Kardaanvõlli simmer hoiab ja siduripolne simmer on ikka õieti sees. Täna sain Kavialist ja igaks juhuks Torerost simmerit, homme kast kokku ja proovimine
Kuidas esimene tõste täpsemalt tehtud on? Pildilt paistab, et ülemisel šarniiril on vahetükk?
Praegu ei saa aru, kas verdutaldrikul all ka tõste.
Kas rooliots ja stabikas kokku ei saa?
Mul hakkas 4 cm tõstega rooliots ja stabikas kokku saama, isegi kui stabika kinnitust 2 cm alla viisin.