Auto enam-vähem valmis. ÜV, kindlustus olemas, läks puhtalt läbi.
Tegelikult siin foorumis aastate jooksul mitmed asjad mingitel põhjustel rääkimata jäänud. 2016. aastal sai vahetatud 1.2 mootor kap. remonditud 1.5 vastu, käigukast käis samal ajal Bollverki juures taastamises. 2016. aasta talvel sai viimast korda sõidetud, põhjus selline, kuna mu igapäevasõiduk oli enamuse aja talvest rikkis. Auto pidas väga hästi vastu. 2017.aasta kevadel/suvel/sügisel sai vähe sõidetud, kuna auto luuk oli halvas seisus ja polnud motivatsiooni asja teha. Samal talvel sai hakatud veidi nokitsema jälle ja nüüd 6.juuli sai seoses ülevaatuse tegemisega auto nn "valmis". Jutumärgid seepärast, et üks õige projektiauto ei saa kunagi valmis.

Panen mõned pildid ka:
(Tagasisidele olen väga vastuvõtlik)
Aa ja 08.07. ehk siis eile tuli mulle Järva-Jaanis Kytt oma sigailusa 2102-ga vastu.
Auto vajaks hetkel kummimatte, tagumist vasakut tuleklaasi, tagumist paremat stangesarve(praegu mingi totter 2101 oma küljes, mis ei istu absoluutselt ja tänu sellele stange kõveralt küljes) ja hädasti oleks vaja kiiremat diffrit, selle 4.44-ga on julm piin maanteel sõita, pöörded liiga kõrgel. Teab ehk keegi, mis ülekandega differ oleks maanteesõiduks parim? Äkki kellegil pakkuda?
Build your car for yourself, not everyone else.