Kõik sai alguse sellest, kui sai käsile võetud üks 21061, mille detsembris soetanud olin mõttega kevadel keretööd käsile võtta ja tänavalegaalseks teha. Kahjuks oli aga see 06 küllaltki sõel peale suuremat kruvikaga surkimist. Asja raskendas veel see, et kõik 4 ust osutusid kasutuskõlbmatuteks nagu tegema hakates selgus. Otsisin küll pikalt uusi uksi aga tulutult. Küll pakuti neid ükshaaval hingehinnaga üle eesti, või kui tekkis mõni parem pakkumine siis olid need juba helistades müüdud.
Pilt ka 06st:

Olin vaikselt juba loobumas kui sai maikuu lõpul üles visatud kuulutus et soovin osta 2101 paberitega kere, mis võiks enamvähem korras olla. Kuna 01 koguaeg meeldinud, siis tekkiski mõte 06 tehnika hoopis 01 peale ümber laduda kui enamvähem kere leiaks.
Umbes tund hiljem sain kõne, et koduligidal kellelgi üks 011 alles hiljuti toodud ja on nõus loobuma sellest. Sai siis vuratud garaazi juurde ja masin üle kaedud. Auto käivitus ja sõitis. Siit-sealt ikka tegemist tahtis aga mis kõige parem - põhi ja karbid ilma läbiva roosteta ning uksed korras. Ühesõnaga kere nullkuuest kõvasti etem. Sai pisut mõeldud ja lubatud järgmine päev järele tulla.
Paar pilti peale koju saabumist:

Autost siis niipalju, et viimased 25 aastat seisnud garaazis. Autot ära tuues olid küljes veel mustad NSVL numbrid. Seega vist taasiseseisvunud EV teid veel mõõtnud polegi. Omanik oli küll siit ilmast lahkunud kuid dokumendid said ka järgmine päev ARK's taastatud ja auto oma nimele vormistatud.
Plaanid siis hetkel sellised, et teha kere korda ja augusti lõpuks auto värvitud saada. Päris originaali ma taga ei aja, kuid originaalosi ka rikkuma ei hakka. St et saaks alati originaali tagasi teha kui soov tekib.
Katsun jõudumööda teemat täiendada