Millised valuveljed siksile?
kas golf3 valuveljed läevad siksile alla
-
zzikz
- Foorumi kasutaja
- Autod: citroen,fiat,renault
http://www.hot.ee/spidomeeter/fitment.html
dasfil olid vist golfi valukad, peaxid minema jah
dasfil olid vist golfi valukad, peaxid minema jah
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Esialgne postitaja Laurix
võta aga joonlaud kätte ja mõõtma:D 4x100 kannatab veel panna...a head ta ei tee!
Kuid kui meenutada, siis vennas ütles et valukad mis mul seisavad lähvad corollale alla...järelikult corolla vist 4x114.3:puzzled jaapanlaste värk:kuri
Corollal ikka 4x100 auguvahe või kuidas...järelikult peaksid ikka ka ladale alla minema, aga keskava juba 3 millimeetrit väiksem, nii et tuleb laiemaks treida...offset sihuke enam vähem veel...
- Moss
- Foorumi kasutaja
- Autod: erinevad illegaalid
- Kontakt:
60'ne pealt polnudki väga hull, ketas kündis kruusa päris hea vao. Äkiliselt ei pidurdanud, mäletamistmööda isegi ei kiskinud teeäärde. Tagarattaga kogemused puuduvad. See ka et kumm rikkus poritiiva veits ära aga masin polnud just selline mille pärast nuttaEsialgne postitaja MUST KYTT
Valu on kyll ilus a mõtle mis valu siis tuleb kui sõiduajal ratas su autost mööda tuhiseb:spin:P

- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Kontakt:
Nii...vaat mina leidsin nyyd sellise asja...valuvelg samarale, aga kuna ka samara vastab meil veljemõõdule 4x98, siis ei tohiks nagu erilist probleemi olla ju...
http://www.zviedrudiski.com/index.php?s ... e&lang=EST
Sealt rippmenüüst otsige lada, ning mudeliks samara (teiste mudelite puhul ütleb midagi väljamaist, mida minu keeleoskus ei suuda de¹ifreerida)...
P.S. Teisi mudeleid võib kah otsida kui kellelgi juhuslikult vaja peaks minema...
P.P.S. Sel leheküljel on kaks linki vahetusse läinud: ''velje otsing'' ja ''edasimüüjad''....lihtsalt ütlesin, et segadust vältida...
http://www.zviedrudiski.com/index.php?s ... e&lang=EST
Sealt rippmenüüst otsige lada, ning mudeliks samara (teiste mudelite puhul ütleb midagi väljamaist, mida minu keeleoskus ei suuda de¹ifreerida)...

P.S. Teisi mudeleid võib kah otsida kui kellelgi juhuslikult vaja peaks minema...

P.P.S. Sel leheküljel on kaks linki vahetusse läinud: ''velje otsing'' ja ''edasimüüjad''....lihtsalt ütlesin, et segadust vältida...
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Kontakt:
Esialgne postitaja mp
mehed, tehke omale selgeks sellised terminid nagu offset ja auguvahe. mis on lada auga vahe ? mis on offset ? Kui offset on suurem kui ladale ettenähtud siis võib hakata koopasse käima. see mis kummi sa sinna seale paned määrab ka velg. ometi võiks ju arvestada mingeid reegleid !
Ma ei saa väga pihta, et mille pärast Sa nüüd kurjustad...?
-
kkummisuitsetaja
- Suletud kasutaja
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
saab ju teha lasta vahetükid ja võib ükskõik mis valuvelja ladale alla panna... asi ohtutum ja valikuvõimalus velje suhtes suurem 

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793