2101, Siim, 1980
2101, Siim, 1980
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vahepeal tehtud sisulistest (st auto salongi) muudatustest on teema esimes postituses uus pilt.
Kindlasti pajatan. A alles siis kui Tuhajuhe poolt kapremonditud ja timmitud 1.5 mootor sisse on sõidetud.Originaali postitas Taavi
Siim, kas oma uuest mootorist ka pajatad?
Loe siit: http://www.hot.ee/z01Originaali postitas Critical
Mul paistavad ka täpselt samasugused olevat, palju maksid enda velgede eest Siim?
JahOriginaali postitas wax
Siim, kimasid eile, 29.dets. Võru-Tartu teel? Igatahes sarnane auto oli![]()
Vanem pilt auto tagaosast (2001/02 talv vist). Suuna tähelepanu Žiguli originaalsumbutile

Nüüd näeb auto tagant selline välja. Suuna tähelepanu Subaru sumbuti moodi välja nägevale ....errrr... sumbutile (kui seda nii võib nimetada) - pigem on tegu väljalaskega. 50 mm otseläbi, pütt koonuskujuline (seest) ja ots 70 mm?.

38 mm torukollektor 4-2-1

Ja selle pildi peal on näha, et kõigil punastel autodel on sellised sumbutid

Mis sellest tolku on?
1.Kuna nukkvõll on tsuti varajasemaks keeratud ja hingamine nüüd maru vaba siis minek kõrgetel pööretel 4000-4500+ paranes tublisti. Kui mootor paremini bena kätte saaks oleks efekt ehk veelgi parem.
2.Hea vaikne sõita kui rahulikult gaasipedaali kasutada. 50-60-ga 4ndaga pea hiirvaikne. Samas äkilisemalt gaasi andes (lahti lastes) teeb parajat podinat, mütakaid jmt. Üldiselt muhe plärinavaba bass. Samas saab aknaid majadel plärisema panna ja ka autodel ilmselt alarme tööle ässitada.
3.Sumbuti näeb parem välja. Või noh eks see ole maitse asi ka. A tähelepanu on kindlasti garanteeritud. Kui ma selle sumbutiga esimest korda valgel ajal linnas sõitsin, avanes mulle esimese valgusfoori taga tagantvaatepeeglist eriti naljakas vaatepilt - nimelt mingid Audis istuvad mehehakatid kõõlutasid endid üle armatuurlaua ja vahtisid konkreetselt kogu punase tule all kükitamise aja ammulisui sumbutisse. Kuradi naljakas.

Nüüd näeb auto tagant selline välja. Suuna tähelepanu Subaru sumbuti moodi välja nägevale ....errrr... sumbutile (kui seda nii võib nimetada) - pigem on tegu väljalaskega. 50 mm otseläbi, pütt koonuskujuline (seest) ja ots 70 mm?.

38 mm torukollektor 4-2-1

Ja selle pildi peal on näha, et kõigil punastel autodel on sellised sumbutid

Mis sellest tolku on?
1.Kuna nukkvõll on tsuti varajasemaks keeratud ja hingamine nüüd maru vaba siis minek kõrgetel pööretel 4000-4500+ paranes tublisti. Kui mootor paremini bena kätte saaks oleks efekt ehk veelgi parem.
2.Hea vaikne sõita kui rahulikult gaasipedaali kasutada. 50-60-ga 4ndaga pea hiirvaikne. Samas äkilisemalt gaasi andes (lahti lastes) teeb parajat podinat, mütakaid jmt. Üldiselt muhe plärinavaba bass. Samas saab aknaid majadel plärisema panna ja ka autodel ilmselt alarme tööle ässitada.
3.Sumbuti näeb parem välja. Või noh eks see ole maitse asi ka. A tähelepanu on kindlasti garanteeritud. Kui ma selle sumbutiga esimest korda valgel ajal linnas sõitsin, avanes mulle esimese valgusfoori taga tagantvaatepeeglist eriti naljakas vaatepilt - nimelt mingid Audis istuvad mehehakatid kõõlutasid endid üle armatuurlaua ja vahtisid konkreetselt kogu punase tule all kükitamise aja ammulisui sumbutisse. Kuradi naljakas.
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Siimu autot vaadates tekib minul igakord arvuti taga tunne, et kargaks kohe toolilt üles ja tormaks garaaži enda auto kallale. Ei tea, kas see tingitud sellest, et mul ka punane auto:spin
Sinine salong meeldib ka nii, mis hirmus.
Aga mootori kohapealt, kas sul on tõstetud ka surveastet või tehtud midagi muud?
Sinine salong meeldib ka nii, mis hirmus.
Aga mootori kohapealt, kas sul on tõstetud ka surveastet või tehtud midagi muud?