Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
käega sai küll üle käidud ja kõik nurgad enam vähem üle vaadatud kapotil ning ei paistnud, võimalik et see on fotoka ja valguse ühis effekt pildile
tänud acid
ostan 06 esimesi istmeid (musti) ja 06 esi ja tagustanget. txlk@hot.ee
tänud, nii seoses kokkupanemisega on siiski leitud värvija laiskus vead, ühesõnaga saab veitsa nüüd parandusi teha ( kohad kus vead on ple eriti nähtaval kohal, jäävad iluliistude ja tihendite alla , nii et ma arvan need kohad võin ma vabalt ise ära prandada) .
küsimus ka et millega oleks soovituslik ära teha ukse sisemused ja karbid ?
ja kas on vaja midagi panna uste sisse kui on kavas panna pigimatid?
KARBID JA UKSESISEMUSED:
Osta KENT'i WAXCOAT! mõeldud spetsiaalselt karpidele, tiivakaarte vahele, ja kohtadesse kugu mastiksiga ligi ei pääse! Kaasas on pika voolikuga spray pihusti mis pihustab igasse kaarde, nii et saad sisse lasta karbi liistu aukudest, ukse veevoolu aukudest (kui katted juba peal! NB! klaas üleval!!!)jne. tõesti väärt toode!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
krt ma nüüd ei teagi kas hakkata seest tuunima või jätta orginaaliks....sest mulle tundub et orginaali respekteeritakse juba rohkem kui tuunitud asju...tuunitud sinul oleks mõte uutses välimuses ning mugavusele (vahetada rool, istmed, lisada käetugi keskele ja veel nipet näpet. ja seda kõik teeks ülimalt korralikult) aga orginaalil jääks kõik vene auto aura alles...HELP ME
aasta 2005 , 15 aprill
sellise kuupäevaga sai minu auto ülevaatuse, seega on nüüd autol remont tehtud kerepoole pealt, nüüd toimub edaspidine elektrooniline täiustamine. ja muidugi nipetnäpet mootori ja veermiku juppide vahetus.
õhta saate pilte , äitähh:lol
lisan siis mõned ilupildid esimesest kiirendus võistlusest haapsalus, ärge muretsege , selle autoga ei kiirendanud ma seal, see oli seal näitamiseks pilt1 pilt2