Eile, teisipäeval, tõin ma Tallinnast oma esimese VAZ'i. Olen ammu unistanud ühe omamisest ja lõpuks läks see unistus ka täide. Kuna endal veel lube pole siis pidin facebook'i abiga leidma omale kellegi kes sõidaks autoga Tallinast Viljandi ja nagu teame, leidub Eestis veel toredaid inimesi, üks kena noor neiu oli nõus mu autojuhiks tulema. Tallinna piiril võtsime ka hääletajad peale kelle soov oli küll minna Tartu, kuid siiski võtsime nad peale ja viisime natukenegi Tartule lähemale. Nagu vanasõnagi ütleb: Aita täna sina ning sind aidatakse homme.
Lõpuks jõudsime Viljandisse, vahepeal autoga mingeid probleeme polnud ning kõik oli lihtsalt super. Viljandist pidin ka natukene ise edasi sõitma, nii umbes 40km, et auto soovitud kohta jõuaks.
Kuna oman sellist masinat esimest korda siis ei oska millestki peale väga hakata. Nagu masina väljalaske aastast arvata võib siis leidub masinal iluvigu. Esmasteks plaanideks on:
1. Mootor üle vaadata; Süüted ja muu vajalik paika sättida
2. Kere tööd ära teha: keevitus, lihvimine, värvimine ja nii edasi. (Kuna ise ei ole värvimise & liivapritsiga kokku puutunud siis ehk keegi oskab soovitada Viljandimaa läheduses või Tartu kandis mõnda toredat kohta kus selliseid töid tehakse)
3. Interjöör võimalikult originaalseks teha (Märkasin, et armatuuril on kellade klaasid koonuselised, kas need ongi originaalised 05'l sellised või on need vahetatud? Lisan ka pildi.).
Kuna veel suhteliselt pikk koolitee ees siis üritan võimalikult palju vabast ajast masinaga tegeleda ja ka neid töödega kursis hoida. Loodan tööde lõpus öelda lausa: Aega läks, aga asja sai.
Loodan ka teie mõistvale suhtumisele, ning kui kellegil on soovitusi mida võiksin teha ja millele tähelepanu peaksin pöörama siis olen soovitustele avatud nii kommentaarides; U2U's; Facebook'is. (Kui kellegil on 05'e originaal keskkonsooli müügil siis võib teada anda, otsin ka pööningult veel, sest tean, et kusgil peaks olema, kuid ei ole veel leidnud.)
Kena õhtu jätku kõigile.