Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
selle autoga ei lähe streetile....selle jaoks kavas uus osta aga ennem vaja see korda teha ....ja pärast seda võib raha enam mitte olla et veel uut ehitama hakata:sein:(
ostan 06 esimesi istmeid (musti) ja 06 esi ja tagustanget. txlk@hot.ee
Algselt postitas: KIX
selle autoga ei lähe streetile....selle jaoks kavas uus osta aga ennem vaja see korda teha ....ja pärast seda võib raha enam mitte olla et veel uut ehitama hakata:sein:(
Sain siis valesti aru, andestust, aga edu ehitamisel
nu nii seltsimehed...sai siis lõpuks kõllid ära pandud ka ette....ja mis muud öelda kui täitsa nämma jäi ...varsti pildid ka ....nii et nüüd tuleb lõpuks roooste ka maha selle tümakaga
nu ex see ole nii
tavaliselt on ka kaardus nokakatega bemmimeestel esmatähtis toonklaas, kõva tümakas, antitiib jm totrused ja alles siis hakatakse vaatama et kas auto saab ka korda teha et rooste ja mootori lärinad eemaldada ( seda muidugi siis kui tümaka pealt raha üle jääb( ja kui jääbki siis see tavaliselt kulub marjaks ära siniste tulede ja kleebiste peale ))
nii väike info ka minu auto kohta et mis sellega vahepeal toimunud....hetkel selline seis et auto lahti võetud ja ootab keretöödele minemist (keevitada ,pahteldada jne jne) kui värv peal siis läheb autos heliisolatsiooni panemiseks plus veel uus interiööri kujundus läheb käiku.milline seda näete alles campil...vähemalt loodan selleks ajaks kõik korda saada.mootoriga selline lugu et selle remont vist jääb ära see aasta...aga kui suvel tööle saan siis teeb selle ka ära.....üritan pilte ka vista ennem hetke seisust ennem remonti minekut ja protsessi käigus üritan kah juttu ja pilte lisada...vot
natuke on vähe öeldud puzup....ple ju lihtne värv kui niiske lapiksesega höörudes värvi jääb lapile..plus plekkidel on roostet...seda põhiliselt uste alumised osad ja karbid....kere on muidu ise korras....vat.....auto interjööri visandid on paberil olemas ...mõtlesin et paneks üles aga parem teeks ikka nii et kõike näete campil....näevad need kes kohale tulevad
nii....suur on minu kurbus kui kuulsin minu auto parandajakäest et heal juhul saab järgmine nädal keevitus tööd ära tehtud...asi selles et ta teeb minu auto enda põhiremondi töö kõrvalt peale tööd õhta seega on see viivitus sellest suuresti põhjustatud...vähemalt nii arvan mina ja nüüd seda suurem on kurbus tõdeda et mina tulen cämpile kohale ilma autota :yllatunud:flaming:sein:ylbe:(:mad::regan kui just vahepeal ime ei juhtu....aga üllatus ehk varuks teile nii et
usute või mitte rahvas aga nüüd on minu auto keretööd tehtud, aega võttis see pea pool aastat. hakkame siis loetlema mis kõik kere juures tehtud sai, mõlemapoole ukse alumise ääre plekid sai vahetatud, mõlemad külhekarbid, vasakpoolne esiistuja jalgealuse plek, pagaasniku põhi, taga põll tervenisti, ja veel mõned kohad, värviks jäi sinine , nii et auto on poolel teel valmimisel, nädalavahetusel hakkan vaikselt autot kokku panema ja edasi ehitama. auto sai ka endale veel kerge toonribaga uue esiklaasi. ja mainin siin juures kohe ära et väljaspoolt ei hakka autot kopika eest ka tuunima sest klassikaline orginaalsus omab täiega, sest ehitan auto mugavamaks ja lisan nimepet näpet juurde. ning õhta saate ka pilte näha .