Aku tuli ei kustu ära ja tahhokas ei tööta
-
zzar
- Foorumi kasutaja
- Autod: fordiine
- Kontakt:
Probleem siis selles, et panin oma 07 käima, aga aku tuli ei kustu ära. Voltmeeter näitab küll laadimist (rohelise peal on ikka ja isegi tuledega on samuti).
Teine probleem on kah veel et tahhokas ei tööta, milles probleem võib olla? Mul muidu elektron süüde. Et kus kohast see tahhoka juhe peab üldse minema? sealt valgest karbist?
Teine probleem on kah veel et tahhokas ei tööta, milles probleem võib olla? Mul muidu elektron süüde. Et kus kohast see tahhoka juhe peab üldse minema? sealt valgest karbist?
kui huvi on, siis miks ka mitte!?
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
Tead ma kahtlustan ,et mingi juhe on seal lahti ,või on tegu ümber ehitusega, sest kui käimise pealt aku klemm maha võtta ,siis lööb kah tahhoka segi ning tule põlema. Millegi pärast kipun arvama ,et geneka juurest on midagi lahti . Ma arvan ,et proovi see laadimise signaal lamp enne korda saada ,alles siis võtta tahhokas käsile ,siis oskab ehk paremini midagi ütelda.
-
lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
Mul oli sama jama aku laadimis tulega (süüde sees ei põlenud, mootori töötamise ajal hõõgus voltmeeter näitas laadimist).
Mure lahenes lihtsalt, nimelt keerasin relee kruvid kõvasti kinni ja voilaa, asi korras. Siit järedasin, et probleem oli relee miinuse saamises. Suuna, milles probleem olla võis, näitas kätte Olku.
Mure lahenes lihtsalt, nimelt keerasin relee kruvid kõvasti kinni ja voilaa, asi korras. Siit järedasin, et probleem oli relee miinuse saamises. Suuna, milles probleem olla võis, näitas kätte Olku.