06 jaurab

06 jaurab

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
h
Hannes12334
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21061

06 jaurab

Postitus Postitas Hannes12334 »

Hei

Jällegi taandusin siia oma murega.
Tegemist siis 061ga.
Varem oli probleem, et autol puudub tühikäik, pöörded teevad vingerpussi ja auto ei lähe soojast peast käima. Selle sain lahendatud, kui karpa ära puhastasin. Töötas nagu kellavärk.
Üks päev avastasin, et summuti on lahti rappunud (keskmine lüli tagant poolt viimase küljest), panin ta siis ilusti kinni, nii korralikult kui korralikult panna saab.

Panin siis auto tööle, läks külmast peast käima. Aga siis hakkasid pöörded langema, kuni auto välja suri. Ehk siis sama jama, mis varem. Täna käisin oli vaja ringi liikuda, käisin kohtades ära, ühes kohas peatusin kauem. Seal olin päris kaua. Hiljem, kui oli vaja koju tulla, siis läks tööle, kuid tänavatel hakkas jupsima. Kuidagi jõudsin koju ja jäin hoovi sissesõidu ees seisma, suri välja, enam käima ei läinud. Käiasin, käiasin, aga mitte mingit tulu - seega lükkasin hoovi sisse. Samuti teeb auto natuke kentsakamat häält kui varem.

Milles viga võib olla?

Hannes
i
IngmarSid
Ladaklubi Liige
Autod: 21011 avtoexport

Postitus Postitas IngmarSid »

Süütesüsteem näiteks, mul suutis suuremat sorti peavalu tekitada rikkis süütepool. Sümptomid olid küllaltki sarnased, et vahepeal käis ilusti ja siis jälle üldse mitte ja tühikäik kadus ära.
overkill is just about enough
h
Hannes12334
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21061

Postitus Postitas Hannes12334 »

Kentsakas on see, et probleemid esinevad vaid soojast peast, külmalt on korras.
i
IngmarSid
Ladaklubi Liige
Autod: 21011 avtoexport

Postitus Postitas IngmarSid »

Mul oli sama jama, kui külmalt töötas täitsa ok, siis soojalt hakkas jamama, ma ka kahtlustasin küll karpat, küll bensiinipumpa, aga tegelikult jupsis süütepool.
overkill is just about enough
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Karpa magnetklapp, kui see ikka olemas on.
Vasta