21011,Ekselence,1975

21011,Ekselence,1975

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
e
Ekselence
Foorumi kasutaja
Autod: vaz21011

21011,Ekselence,1975

Postitus Postitas Ekselence »

Tere, peale pikka mõtlemist otsustasin et teen siia ka siis teema ära.
Autoks siis 21011, mis on eelnevalt olnud vägagi korraliku ning eaka omaniku käes, kes on autot lugupidavalt ülal pidanud.
Mootoriks on tal 1.3 mis käib kui sveitsi kell.
Kere seisukord on 5-(põhi kaetud täies ulatuses bituumen vahaga, vahetatud karbid ning varuratta alus.)
Sisu seisukord on 4+( Kõik muu peale logisevate istmete on tipp topp korras.)
Murekohad:
1)pagasniku luuk on kõver
2)Kapott on tugevalt tagurpidi käinud kunagi ning sellest tingituna on kapotiserv mõranenud.
3)juhipoolse esimese koopa serva nurgas 2x2 cm rooste auk
Tuleviku plaanid:
Suvel plaan täielikult üle värvida, kuna eelmine omanik on värvi parandus töid teinud erinevate heledate värvidega nagu nt : helesinine, Beez, hall.
Paar pilti ka lõppu..
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
e
Ekselence
Foorumi kasutaja
Autod: vaz21011

Postitus Postitas Ekselence »

Tervist taaskord, Täna sai siis auto maalt ära toodud ja nüüd suundun siis lähiajal ülevaatusele, hetkeseisuga vahetatud esimesed piduriklotsid, õli koos filtriga, täiespikkuses tutika väljalaske oli eelmine omanik juba alla kruvinud seega seda ma näppima ei hakanud. Lisaks on tekkinud mõte et lasta auto suve alguses madalaks(lõigatud vedrud on olemas ning KYB gaasiamordidki seisavad kapipeal). Sellega kaasnevalt tahaks ka panna autole laiendid ning siit ka küsimus et millised laiendid näeks tänaval paremad välja kas originaal vfts laiendid või siis spetsiaalselt 01le mõeldud laiendid?
1. pilt vfts laienditega, ärge kleepsu tähele pange, see on photoshopis lisatud ja tegelikult ei ole auto peal ühtegi kleepsu ega tule ka :):)
Pilt

2.pilt originaali sarnaste 01 laienditega
Pilt

pole just parim photoshopis kuid mingi aimduse siit saab.
P.S Need veljed mis esimesel pildil auto all on lähevad tegelikkuses ka kevadel alla, täitsa olemas ning ootavad vaid suverehve. Kui kellegil on pakkuda r15 175/55 mõõdus suverehve millega saaks vähemalt 1e suve ära sõita siis võib mulle kirjutada :
hendrik.puting@gmail.com
m
MargusR
Foorumi kasutaja
Autod: Subaru Forester 2009

Postitus Postitas MargusR »

vfts on igaljuhul etem.
Vene raud on lollikindel iga ilmaga.
i
IngmarSid
Ladaklubi Liige
Autod: 21011 avtoexport

Postitus Postitas IngmarSid »

Mulle meeldib kopikas vfts laienditega. Võid minu teemast vaadata ka, milline näeb tegelikkuses välja. Kuna vfts laiendid on mõeldud null viiele, siis kopika külge nad 100% ideaalsusega ei istu. Kuna minu masina eesmärk on olla lõbus hobirallikas, siis mind see ei häiri, kui aga eesmärk on mõnus suveauto, kus korralik viimistlus on oluline, siis peab natuke rohkem pusima, et need laiendid kenasti külge saaks.
overkill is just about enough
Kasutaja avatar
01vaz01
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2101, 2107, bmw 535d

Postitus Postitas 01vaz01 »

Mulle meeldib kopikale omased kaarjad/ümarad laiendid. Minult saad osta nii mõlemaid laiendeid kui vaja!
Pilt:Pilt
Pilt
i
IngmarSid
Ladaklubi Liige
Autod: 21011 avtoexport

Postitus Postitas IngmarSid »

Kas sinult saab ka seda toredat terava tipuga pardinokka ning edespoilerit.
overkill is just about enough
Vasta