Palun abi, karpaga probleem
Palun abi, karpaga probleem
- student
- Foorumi kasutaja
- Autod: jaapanlased
Sel genekal on harjad kinni ma pakun .
I Mosse 408E (topelttuledega, ootab paremaid aegu, -müüdud) II Mosse 408, -emex. Lada 21063- leidis oma puu,-Emex. Ülejäänud jaapanlased. Teen ka vaikselt naha ja polsterdustöid. PS või mail romm.koma@gmail.com
-
mMaaddiiss
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz21011
Lasin genekale ohtralt breakcleanerit vahele ja pingutasin veel rihma, hakkas tööle
, nüüd võtsin starteri ära ja puhastasin selle ka ära, läheb suurepäraselt käima! Aga armatuuris +- tuli põleb, mida see täpselt tähendab? mul pingeregulaator punase ja rohelise tulega, kas mõlemad peavad korraga põlema? 

- student
- Foorumi kasutaja
- Autod: jaapanlased
Kui armatuuris +/- põleb, siis pole ju korras. Võta see genekas maha ja vii Betooni tn. poiste kätte, saad vähemalt aastateks toimiva asja. (mõni mähise ots võib vabalt olla ära oksudeerunud , seismisega).
I Mosse 408E (topelttuledega, ootab paremaid aegu, -müüdud) II Mosse 408, -emex. Lada 21063- leidis oma puu,-Emex. Ülejäänud jaapanlased. Teen ka vaikselt naha ja polsterdustöid. PS või mail romm.koma@gmail.com
mh, ok, kust võtad, et esimese? tundub, et esimese ja teise piirajad on ühesugused? ma olin jõudnud teise vähe lühema keerata, seega oletades, et eelnev oli piiraja, siis järelikult jääb üle hoopis see ülemine ja lühem:

Kuhu see lühem/kollakam siis käib. Millegipärast on tunne, et see tuli karpa seest kuskilt.
Kuhu see lühem/kollakam siis käib. Millegipärast on tunne, et see tuli karpa seest kuskilt.