Nonii, pole päris kaua jõudnud siia midagi kirjutada, sest pole mitte midagi jõudnud/viitsinud teha vahepeal

Igatahes hr. EdR-i pakutud probleem tagasilla varraste kohta on mul ka, aga too on natukene teine teema. Eelmine suvi jõudsin kiire kurvitamisega nimelt kaaspiloodipoolse pika varda ära murda. Lada nagu ikka oli omal ajal väga populaarne pereauto, mis tähendas et paps suutis samal päeval kellegi tuttava käest uue varda kohe saada, kus puksid olid olemas ning välisel vaatlusel nägid need päris head välja. Seega läks ta otsekohe alla, aga sealt tekkis see probleem, et gaasi andes ja lahti lastes(mitte pidurdades)vahetab auto suunda ning kiirusel 90 ikka üpris korralikult. Seda probleemi varem polnud, aga see, et pidurdades ühele poole kisub, see oli küll. Seega mul 2 probleemi, mille põhjused vist on erinevad.
Nagu ma eelnevalt ütlesin, olen miljon korda piduristendis käinud, kõik eesmised silindrid uued pannud, kettaid ringi vahetanud, silda reguleerinud igatpidi miljon korda ning kurat teab mida kõike veel mis praegu pähe ei tule

Ainuke, mis veel minu silmis probleemi allikaks võibki olla, on õõtsapuksid.
Ühesõnaga, kui kõik sujub, siis lähima paari päeva jooksul saan ma loodetavasi nii õõtsapuksid, kui ka paralleelvarda puksid ära vahetada ning siis ma kirjutan siia uuesti, kas oli kasu ka midagi