Kust said teada Ladaklubi.ee olemasolust?
-
vValdz
- Aasta Projekt
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Ma siin rõõmuga vaadanud et me ridade arv järjest kasvab:) ja sellega tekkis küsimus, et kust said SINA teada selle toreda klubi olemasolust?
No vot mina sattusin kuidagi juhuslikult kellegi Taavi tehtud lehele, seal oli üks algeline külalisteraamat info vahetamiseks, kuna endal oli huvi ladade vastu olemas ja oskused weebilehti tega siis pakkusin sealsele rahvale et võiks teha uue kodulehe ja foorumi, idee võeti rõõmuga vastu ja mispeale siis püstitasimegi esimese foorumi ühte tasuta serverisse, aga mingi moment pandi see tasuta server kinni ja kõik postitused said kaotsi. Seepeale pakkus Pimix meile enda serveris ruumi kus foorum ka tükkaega ka pesitses. Vahepeal oli foorum ka paar päeva vaz.ee serveris kuid lõpuks õnnestus server väikeste kadudega praegusesse kohta üle tuua. See oli siis väike ülevaade üldse kuidas ladaklubi üldse tekkis. Vahepeal oli ladaklubil ka weebileht, aga minu ajapuuduse tõttu jäi asi soiku.
-
sserbin
- Foorumi kasutaja
- Autod: krossi 01
ka mina sattusin täiesti juhuslikult ladaklubi lehele....vaatasin netikataloogist auto klubisid ja ennäe ladaklubi......mul oli siis juba lada olemas....mõndaaega sai teiste postitusi loetud ja siis sai ennast kah ära regatud...ja muide tänu ladaklubile sai minu ladaehitus suure hoo sisse.....ma usun et paljud said sellest klubist innustust...niiet suured suured tänud selle lehe tegijatele ja et teil ikka jätkuks viitsimist seda asja edasi teha (st mitte asja lääbakile jätta et pohh nüüd kopp ees ja saagu mis saab sellest klubist sääl.....keegi peab ikka seda hooldama ja silma pääl hoidma)

Näiteks mina sain teada selle klubi olemasolust oma sõbra käest (kes ka lada omanik) ja tegelikult suht ammu. Varem nagu ei olnud erilist vajadust registreerimiseks, käisin vahel ja uurisin olukorda. Siis aga oli vaja paar juppi, mida mujalt ei leidnud ja leidsin need siit. Tuli välja, et siin liigub vahel üsna kasulikku inffi ja liitusin ka.
Aatso sai bänni sellepärast et vaatamata korduvatele hoiatustele tegi ta postitusi stiilis a·la normaalne, päris roogitav kuigi eelnevalt ma olen siin foorumis hoiatanud et selliseid sisutuid postitusi ei ole vaja, risustavad ainult foorumit- > http://fast.serve.ee/foorum/viewthread.php?tid=2151Esialgne postitaja PuZuP
P.S. Mix keegi aatso nimeline bänni on saanud?
-
tTaavi
- Foorumi kasutaja
- Autod: e39 523, e30 335
kui aus olla siis.. mina ja mu vend Kristo haudusime selle välja 2001a. jaanuarikuus..
Algselt oli jah siis üleval külalisteraamat/foorum, üks tekst Lada timmimisest, mille saatis keegi Aivar, oli ka liikmete lehekülg, kus üleval liikmete autode pildid jms. inf.
Aga asi oli tõesti primitiivne. Siis tuli Critical ,kes on nii virk ja kraps ja tegigi päris foorumi ja vahepeal jah tegi lehte ka.
mõni ehk mäletab veel seda...berg näiteks või kes seal alguses veel olid..Peep rakvere kandist, alambe..no neid ikka oli.
Algselt oli jah siis üleval külalisteraamat/foorum, üks tekst Lada timmimisest, mille saatis keegi Aivar, oli ka liikmete lehekülg, kus üleval liikmete autode pildid jms. inf.
Aga asi oli tõesti primitiivne. Siis tuli Critical ,kes on nii virk ja kraps ja tegigi päris foorumi ja vahepeal jah tegi lehte ka.
mõni ehk mäletab veel seda...berg näiteks või kes seal alguses veel olid..Peep rakvere kandist, alambe..no neid ikka oli.
14.077@159.20
-
kKIX
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106--84a.
- Kontakt:
see leht sai isegi ennem leitud kui ma auto sain...sest mulle meeldisid ladad juba sünnist saati ning lõpuks leidsin hea koha.

ostan 06 esimesi istmeid (musti) ja 06 esi ja tagustanget. txlk@hot.ee