04 jutt hakkab järgmisel lehel!
Tegemist siis 1984 aastal tehasest väljunud masinaga, tundub, et tegu on ekspordiga, sest sees oli pruun nahksisu, esimesed peatoed olid kuidagi väga jurakad ning kapoti all on mingisugused huvitavad pirkad. Tegu siis teise eksport masinaga minukäes. Samas kast on neljane, ning kasti koda on nagu ikka neljasele kohane, keegi puutunud ei ole seal midagi.
Mootoriks on pisike 1.2, mis liigub uskumatult hästi, kuid samas tahab veidike hoolt. Nimelt sain eile 1.7 Niva nukkvõlli kätte, autojuures ootab oma aega ka uus kett(+ tald ja leevendi)(Tänud Joonaskala'le) Vahetanud olen mina tal esimesed piduri torud ja voolikud + õli muidugi süsteemis. Tagumise differnetsiaali õli, mootori õli + filtrid. Eelmine omanik on küünlad, jagajakaane + juhtmed ära vahetanud, ning hetkel matsu pill igast asendist.
Kere:
Läbivat roostet leiab varuratta koopast/kohast v pesast vms veidike, juhi uksel pisike jupp ning bensiini paagi poolsel rattakoopas ka 1x1 cm. Põhi väga heas korras.
Salong:
e36 kupee esiistmed, lada sport rool, orignaal armatuur, ülejäänd tühi ning käigukangiks on üks huvitav vidin.. Sellest pilti kunagi hiljem.
Veljevaruks on kas: tagumised 05 laiad ja esimesed 06 originaalid, või volkari 14" koos kolekilpidega. Tulevad uued/või kasutatud korralikud talverehvid nendele.

Plaanideks on hakata sõitma jäärada, vahetada vedrud kõik ning niva amordid...lisaks eelnevatele töödele..
Välimus on nagu ta on hetkel, kevadel sai lihtsalt lolli peaga vedrud kõik lõigatud ning kapott rooste ajatud.. , auto oli vist maast tol hetkel c.a 7-8 cm, nüüd ootan kunas teised vedrud alla saab. Esimesed tiiva servad ära lõigatud, stangesid ei ole, roostet siin-seal natuke.

Kevadel, siis kui sain..

Esimene madaldus

Ja nüüd paar päeva vana pilt.(G2 plekkvelgedega)

Auto on seisnud viimased kolm-kolmpool kuud, kuid käis matsust.
Hetke plaan on see auto jätta endale, hea välja elada vms.
Üritan nüüd lähiajal keti ära vahetada koos nukaga, siis saab ka paremaid pilte.
Teema tegin selleks, et oleks hea vaadata mis tehtud ja mis paremini teha. Siit foorumist olen palju uut ja huvitavat õppinud.
Järgmise uuenduseni, terv.