Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tervist soetasin endale siis juba teise projektika,esimene oli küll japanlane aga nüüd tõmbasin vene masina ligi milleks siis vaz2106 soetasin selle kasutajalt: Haleskinn temal olid sellega väga karmid plaanid aga niipalju kui kuulnud olen oli tema kolmas kellel see auto pooleli jäi loodan et minul midagi vahele ei tule . Hetkel see aasta on plaanis auto üle värvida selle sinisega mis temal kaasas oli ja siis ülejäenud sisustus ja selline pahn jäeb järgmisse kevadesse kuna endal pole garaazi ja aega siis ongi ainuke hea aeg suvi kus saab väga palju asju ära teha
kuule kui mul kõik tehniline on korras ja siis ühte stange ripatsit pole saan kohe korduva ve no sel juhul peab küll see üv punkt ennast kinni panema ! . aga ma veel mõtlen mis selle taga otsaga tuleb :)
235amb kirjutas:kuule kui mul kõik tehniline on korras ja siis ühte stange ripatsit pole saan kohe korduva ve no sel juhul peab küll see üv punkt ennast kinni panema ! . aga ma veel mõtlen mis selle taga otsaga tuleb :)
saad kohe korduva jah, eesti politsei keerab sulle ka korralikult anaali, kui peaksid huvi orbiiti jääma.
Enne võiks ikka uurida seadusi, kui käed külge paned..
235amb kirjutas:kuule kui mul kõik tehniline on korras ja siis ühte stange ripatsit pole saan kohe korduva ve no sel juhul peab küll see üv punkt ennast kinni panema ! . aga ma veel mõtlen mis selle taga otsaga tuleb :)
Ükski normaalne koht ei anna sulle puuduvate stangedega ÜV-d, sest see on ebaseaduslik. Ja kui mõni isegi annab ja politseile värskelt saadud ÜV-ga vahele jääd ilma stangedeta, siis saab ÜV-punkt veel omakorda jama kaela.
Enne võiks mõelda, kui tegutseda.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
ma ette panen nkn ju originaali tagasi, ja kül ma need seadused läbi loen ära sina sellepärast muretse ja kui ei või siis aretan sinna originaali tagasi
Mina ka ei saa aru, miks ei kirjutata kohe seadused kus on kirjutatud selle kohta ,et kui puudub üks keredetailidest siis ei lasta ÜV-st läbi. Ma lugesin ise selle seaduse läbi ma ei leidnud et kui keredetail puudub ei lasta läbi. Ja milleks üldse hakata siin rääkima sellest ,et mingi ÜVst ei saa läbi.
Ükski normaalne koht ei anna sulle puuduvate stangedega ÜV-d, sest see on ebaseaduslik. Ja kui mõni isegi annab ja politseile värskelt saadud ÜV-ga vahele jääd ilma stangedeta, siis saab ÜV-punkt veel omakorda jama kaela.
Aga kus sa saad kindel olla et ta sinna midagi ei paneasemele? Äkki on tal kõik läbi mõeldud ja teab mis teeb selle kohaga. Teeb äkki uued kinnituskohad.
Aga kus sa saad kindel olla et ta sinna midagi ei paneasemele? Äkki on tal kõik läbi mõeldud ja teab mis teeb selle kohaga. Teeb äkki uued kinnituskohad.
Naabripoiss tuli kaitsma? Loe läbi algne tsitaat ja siis küsi uuesti.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Ilma stangeta ei saa tõesti ametlikult läbi. Kui tehasest stange ette nähtud, peab ta seal ka olema. Kui sul sõbrad ees ning tehakse muud viisi...riskivad nad enda ametikohaga. Sest kui lähiajal ilma stangeta politsei huviorbiiti jääd hakatakse asja kindlasti uurima. Enda mossega kunagi käisin...tagumisel stangel olid plastiknurgad puudu. Ütles ka kohe, et terav, ohtlik ja pean nurgad külge panema. Kui stange täitsa puudu...siis samahea kui sul üks uks puudu. Keredetail.
Ma ei saa aru miks kõik hädaldavad ja vinguvad ?
Igamehe oma asi mida keegi teeb oma autoga.
Kui kellegil valus vaadata siis kõigelihtsam on arvuti kinni panna ja oma autot silitama minna
Äkki kodanik ei soovigi osaleda liikluses, aga samas hakkab sõitma treileri peal punktist A punkti B võistlustele.
Igatahes mina soovin edu
Mis liivapritsi kasutad ning mitmene kompressor sul on ? ( mitu l/min ja palju bari teeb ? )
Ise ostsin handymani liivapritsi ja velgedelt küll midagi lahti ei võta, arvatavasti on kompressori viga, kuna see toodab 200l/min ja 8bari..
Liivapritsid tahavad väga suure tootlikkusega kompressorit. Kummiboxis oli ka liivaprits, aga kompressor, mis toitis vabalt ära kolm komplekti rehvipinke ja suruõhu tööriiste väga intensiivsel kasutamisel, jäi liivapritsi jaoks väga lahjaks.