1) Millist aastakäiku tasuks jahtida?
2) Mis tüüpvigu (kui selliseid on) tasuks uurida?
3) veel midagi.. ?

Hinnareserv on 15000-20000 eek.
Tänud.
Ei saa ennast küll staazikaks Niva omanikuks lugeda, kuid 4x4 autodega olen igapäevaselt tegev alates 1996-st aastast. (Vaata- www.zone.ee/landrover)Esialgne postitaja vabrik
Kindel plaan hankida Niva. Kas keegi staazikatest omanikest oskaks soovitada:
1) Millist aastakäiku tasuks jahtida?
2) Mis tüüpvigu (kui selliseid on) tasuks uurida?
3) veel midagi.. ?
Hinnareserv on 15000-20000 eek.
Viisin töökotta ja antsin neile puksid pihku ning käskisin ära vahetadaEsialgne postitaja jeejee
TO LANDY: kuidas sul esisilla kummipukside vahetus õnnestus???:o need ju nii kõvasti kinni:flaming äkki mõni hea soovitus, kuidas lahti saada??
Õnnitlused! Meeldiv, et Niva omanike perre üks entusjast ja siia foorumis ka samade veendumustega inimene juures!Esialgne postitaja vabrik
Eile sai minust siis samuti õnnelik Niva omanik.
1988' Vaz 2121, 1,6, ls. 69000 km, värvus sama, mis Landy isendil.
Kui sul TÕSISEID metsa mineku plaane pole, siis võid neid julgelt ekspluateerida, aga tõsisemsk müttamiseks ja maanteelsõiduks ei sobi.Sain autoga kaasa ka 6 tutikat 175/80 R16 Niva originaalset "maastikurehvi". Mustri järgi tunduvad head - sealt mülkast oleks nendega arvatavasti lauluga läbi läinud. Mida vanemad kasutajad nende kohta oskavad öelda? Ei tahaks hakata koopaid painutama ja logareid kuram, ei taha ära võtta, sest tean kui kergelt zigul rooste läheb![]()
palju sa vahetuse eest maksid ja kus teha lasid? mis puksid maksid?Esialgne postitaja LandyViisin töökotta ja antsin neile puksid pihku ning käskisin ära vahetadaEsialgne postitaja jeejee
TO LANDY: kuidas sul esisilla kummipukside vahetus õnnestus???:o need ju nii kõvasti kinni:flaming äkki mõni hea soovitus, kuidas lahti saada??.
See, kuidas see neil õnenstus on nende endi asi. Mina olen rahul, aga uued zarniirid kipuvad kurmuse kiiersti laulma hakkama ja vajavad jälle määrimist![]()
Minu hooldusraamat teab rääkid järgmist:Esialgne postitaja jeejee
palju sa vahetuse eest maksid ja kus teha lasid? mis puksid maksid?